Negoiţă: Victor Ponta este persoana cea mai potrivită să ocupe scaunul de la Cotroceni

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, este de părere că premierul Victor Ponta este, în opinia sa, cea mai bună variantă de candidat la alegerile prezidenţiale în cadrul unui interviu pentru Agerpres.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 10:01
Negoiţă: Victor Ponta este persoana cea mai potrivită să ocupe scaunul de la Cotroceni

Negoiţă consideră că ‘România va fi mai respectată în lume, România va fi o ţară mai decentă, mai liniştită, o ţară mai normală’ odată cu venirea lui Victor Ponta la Cotroceni.

‘De când s-a rupt USL, mi-am dat seama clar că singura variantă este Victor Ponta. (…) Cred că Victor Ponta este persoana cea mai potrivită, din tot ce cunosc, să ocupe scaunul de la Cotroceni, pentru că la Guvern a schimbat într-un mod substanţial, ca nu spun radical fiindcă eram pe o cădere permanentă cu Guvernele Boc şi Ungureanu. Şi, iată că din codaşii Europei în atragerea de fonduri europene, eram codaşi pentru că aveam cădere economică, eram mai în prăpastie decât toţi, ajunsesem în situaţia să tăiem pensii, salarii, lucrurile în România mergeau foarte prost şi o spun cu mult regret, de când Guvernul este condus de Victor Ponta şi echipa lui avem cea mai mare creştere economică din Europa. O spun cu multă satisfacţie, sunt fericit pentru chestiunea asta. Iată că putem să transformă o ţară din codaşa Europei în premianta Europei. Şi asta doar schimbând o echipă şi doar schimbând liderul’, a spus Negoiţă.