Nelson Mondialu’ o face praf pe Margherita. „Femeia a mai practicat aşa ceva, nu e nici prima, nici ultima!”

Nelson Mondialu' se implica şi el în scandalul momentului. Acesta a comentat cazul pe vlog şi a spus lucruri extrem de dure la adresa Margheritei de la Clejani.

29 mai 2020, 13:30
Nelson Mondialu’ o face praf pe Margherita. „Femeia a mai practicat aşa ceva, nu e nici prima, nici ultima!”

Nelson Mondialu’ a postat un vlog în care vorbește despre cele întâmplate. Controversatul interlop susține că Margherita nu ar fi la prima abatere de acest gen.

Dani Oţil, umilinţă maximă pentru Margherita. Toată lumea a râs cu lacrimi la gluma „matinalului”

„Margherita ținea maimuța și o strangula și taică-su o ținea de spate, să nu pice. De la ce? Margherita a consumat… spune ea că era așa de la pastile, pastile pe care susține că le-a cumpărat din farmacie. Domnilor, vă rugăm să ne dați și nouă adresa de la farmaciile care vă aduc în starea aceea”, a spus Nelson Mondialu’.

Ana Maria Prodan, ameninţată de Nelson Mondialu’. Ce mesaj i-a trimis interlopul FOTO

„Acum, nu vă faceți griji… Margherita nu o să fie arestată… Ea deja a cooperat cu poliția, a dat declarații. Nu putea, trebuia să fie un părinte, a venit taică-su, ca ea era minoră. Nu va fi arestată, înțelegi? Eu am mai făcut un clip și v-am spus. I-a deschis taică-su ușa din spate de la mașină și ea s-a dus precum calul, să urce în față, la volan. Nu e prima dată când… femeia a mai practicat așa ceva, a mai trecut prin asta, nu e nici prima, nici ultima”, a mai spus Nelson Mondialu’ pe contul său de Youtube.