Nelu Ploieşteanu, despre divorţul familiei Bănică: Ştefan este un mare ştrengar VIDEO

Infidelitatea lui Ştefan Bănică Jr. a pus capăt mariajului Marin-Bănică, este de părere cântăreţul Nelu Ploieşteanu. Artistul i-a cunoscut îndeaproape pe cei doi şi chiar le-a cântat la petreceri private. Nelu Ploieşteanu mai spune că Andreea îşi diviniza soţul, care era mereu înconjurat de femei frumoase.

RomaniaTV.net
18 ian. 2013, 15:14
Nelu Ploieşteanu, despre divorţul familiei Bănică: Ştefan este un mare ştrengar VIDEO

„Eu cred că e Ştefan, aşa cum îl cunosc eu, e un mare ştrengar. Nu se poate abţine. Fără doar şi poate, pentru că îl ştiu cum este”, a răspuns Nelu Ploieşteanu întrebării România TV privind motivele divorţului dintre Andreea Mari şi Ştefan Bănică.

Citeşte şi PRIMUL MESAJ al Andreei Marin după vestea divorţului de Ştefan Bănică

„Dacă el se învârte într-o lume atât de frumoase, e imposibil să nu existe ispite. El este în general aşa, se îndrăgosteşte repede, e o fire mai romantică. Când s-au căsătorit ei, au făcut-o în secret, dar eu am ştiut. Andreea m-a chemat la o casă pe care o are ea la munte, ca să-i facem o surpriză. M-a încuiat în casă cu orchestră cu tot, el a venit de la Câmpina cu ea şi pe urmă când a venit l-am aşteptat cu ‘La cârciuma din cartier, sunt vagabondul vieţii mele’. Bineînţeles că a fost o petrecere extraordinară”, a povestit pentru România TV cântăreţul Nelu Ploieşteanu.

Cântăreţul consideră că Andreea Marin şi Ştefan Bănică au format cel mai frumos şi elegant cuplu din showbiz şi îi considera o pereche nemaipomenită.

Citeşte şi Ştefan Bănică Jr. s-a întors singur din Dubai VIDEO