Nelu Ploieşteanu, divorţ după 40 de ani de căsnicie: Dacă era o doamnă, mă întorceam în genunchi la ea

Nelu Ploieşteanu a divorţat şi spune că nu mai poate să trăiască alături de mama copiilor săi. Cei doi au încercat până acum o reconciliere, însă fără succes.

13 ian. 2016, 07:47
Nelu Ploieşteanu, divorţ după 40 de ani de căsnicie: Dacă era o doamnă, mă întorceam în genunchi la ea

Nelu Ploieşteanu a anunţat că a decis să pună capăt căsniciei cu Elena. Artistul spune că nu se mai poate întoarce la soţia sa, din cauza atitudinii pe care aceasta a avut-o faţă de el.

A greşit ea foarte mult şi eu nu mai vreau să mai încerc nimic. Aici e finalul, e mama copiilor, nu vreau să mai încerc absolut nimic. Dacă era o doamnă mă întorceam în genunchi la ea, nu mai are rost„, spune Nelu Ploieşteanu.

Citeşte şi Nelu Ploieşteanu s-a supărat pe viaţă: „Vreau să mor”

Căsătoriţi de mai bine de 40 de ani, Nelu şi Elena Ploieşteanu au împreună patru copii. Cei doi s-au certat de multe ori în ultimii ani din cauza infidelităţii artistului.

Citeşte şi Nelu Ploieşteanu, desfiinţat de soţie. „Nu îşi vede copilul de un an…..”

Elena Ploieşteanu a luptat pentru căsnicia ei, chiar şi la propriu. Ea nu a ezitat să se ia la bătaie cu amanta cântăreţului în plină stradă. Incidentul s-a petrecut în faţa unui hotel din Capitală. Amanta a fost salvată de prieteni din mâinile soţiei lui Nelu Polieşteanu şi a fugit speriată printre maşini, pe şosea.

Elena Ploieşteanu susţine că lăutarul şi amanta sa, Ana Maria, se iubesc de 13 ani şi că artistul a înşelat-o în tot acest timp.