Ce a transmis fratele lui Florin Salam înainte să moară. Decizie neaşteptată luată de cântăreţ azi

Nelu Stoian, fratele lui Florin Salam, era infectat cu noul coronavirus și a murit în spital după o suferință lungă, de aproape două luni de zile. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam a fost adus acasă.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 06:51
Ce a transmis fratele lui Florin Salam înainte să moară. Decizie neaşteptată luată de cântăreţ azi

 Nelu Stoian era internat de două luni în spital şi avea şi alte boli. Va fi înmormântat miercuri, cu o zi înainte de aniversarea a 41 de ani a fratelui său.

Citeste si Florin Salam, terorizat de clanul Duduianu. Interlopii i-au „confiscat” sume uriaşe de bani timp de 11 ani

Drama prin care trece familia lui Nelu Stoian după decesul bărbatului. „Fata dormea cu poza tatălui sub pernă, avea altar”

Soția lui Nelu Stoian dezvăluia în urmă cu o săptămână că nu poate ține legătura cu soțul ei și nu știe care este cu adevărat situația acestuia.

Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată, ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu.

Mai mult, femeia a povestit că fiica lui Nelu Stoian este extrem de afactată și doarme cu poza tatălui sub pernă. 

„În permanenţă mi s-a spus că este foarte grav, foarte critic. Eu nu vreau să acuz pe nimeni, nu vreau să fiu înţeleasă greşit. Problema mea cea mai mare şi a familiei noastre este că nu putem comunica cu un doctor care ştie exact.

Problema este că nimeni nu vrea să ia legătura cu dânsul. Pentru că noi nu ştim, decât că este stabil. Se ascunde ceva.

Mă gândesc la faptul că poate nu mai este în viaţă şi mi se ascunde acest lucru. Inevitabil îţi vin astfel de gânduri, dacă nimeni nu vorbeşte nimic.

Are o mamă care se roagă zile întregi prin biserici. Fetiţa noastră nu este bine, doarme cu poza sub pernă, şi-a făcut un altar în casă”, a adăugat soția lui Stoian.

Florin Salam protestase la rândul său în fața spitalului unde era internat Nelu Stoian, acuzând medicii că nu le comunică adevărata stare de sănătate a fratelui lui Salam.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara Florin Salam.

Florin Salam vrea să-și înmormânteze fratele lângă Fănica

Reamintim că,  Nelu Stoian a murit în spital. Pe lângă COVID-19, el avea și comorbidități. Asta explică tragicul sfârșit al bărbatului în ciuda eforturilor medicilor.

Din informațiile apărute în presă, se pare că Florin Salam și-ar dori ca fratele său să fie înmormântat alături de Fănica, fosta soție a manelistului.

În toată perioada cât timp a fost internat în spital, rudele decedatului i-au fost alături, chiar dacă nu au putut intra  să-l vadă.

Florin Salam chiar a făcut un apel public atunci când nu mai știa nimic despre starea lui de sănătate.

Fratele lui Florin Salam suferea de diabet și de obezitate, era cardiac, iar complicațiile apărute după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 i-au fost, din nefericire, fatale.

Fratele lui Florin Salam, Neluţu, a fost internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Acesta suferea de diabet și de o afecțiune pulmonară, astfel că, după ce a fost infectat cu Covid-19, organele i-au cedat treptat, iar starea lui a rămas  foarte gravă timp îndelungat.

Până în ultima clipă, familia a crezut într-un miracol

„Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, așa credem noi. Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune”, declarat una dintre rudele apropiate ale manelistului cu ceva timp ăn urmă. 

Cum stare nu se îmbunătățea,la un moment dat, rudele au solicitat ca Neluțu să fie transportat în străinătate pentru a fi tratat, dar încercările lor au fost zadarnice, potrivit cancan.ro