Nelu Tătaru ameninţă firma care a câştigat licitaţia pentru măşti: Dacă în două zile nu le livrează, reziliem contractul

Publicat: Miercuri, 02 Septembrie 2020 11:36 // Actualizat: Miercuri, 02 Septembrie 2020 21:37 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Sănătăţii anunţă că firma care a câștigat licitația pentru măști mai are la dispoziție două zile pentru a livra întreaga cantitate. Nelu Tătaru spune că în caz contrar va rezilia contractul. 

Naguma Medical Supply este firma care a câştigat licitaţie pentru măşti sanitare pentru persoanele defavorizate. Daca nu va reuşi să livreze întreaga cantitate în două zile, ministrul Sănătăţii ameninţă că va rezilia contractul.  

„În două zile ar trebui să fie distribuite măștile. Dacă nu, atunci vom avea o reziliere cu firma cu care avem în acest moment contractul și va veni următoarea firmă", a spus Tătaru.

Tătaru a spus că perioada de grație pentru firma care a câștigat licitația este 3 septembrie.

„Dacă nu avem la acea dată toată cantitatea, trecem la al doilea din cei 11 care au semnat contractul-cadru. Promisiuni am avut de la toate firmele că își vor asuma la timp comanda, dar nu a fost așa. Dacă acele termene nu se respectă se reziliază acel contract, urmând ca firma care este pe a doua poziție să aducă măștile. Dacă nu, o să ajungem la a treia firmă", a spus Tătaru la Digi24.

Ministrul a adăugat că ieri au fost livrate măștile pentru Botoșani, Harghita și Covasna, plus o diferență de 600.00 de măști în Ilfov, ajungându-se astfel la 15 județe în care au fost livrate măștile prevăzute în contract.

În ceea ce privește restul județelor, „în măsura în care au cantitatea de măști, ar trebui până la 3 septembrie să avem livrate cantitatea de măști de la această firmă", a spus ministrul.

Citeşte şi Ultimă oră! Nelu Tătaru a făcut anunţul: când se va distribui vaccinul antigripal

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
măşti ministrul Sănătăţii nelu tataru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
23 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H