Nelu Tătaru: Dacă s-ar respecta aceste reguli, în două-trei săptămâni ar putea fi înregistrată o estompare a cazurilor COVID

Nelu Tătaru a declarat că dacă regulile ar fi respectate şi ar fi impuse anumite măsuri, am putea observa o estompare a creşterii cazurilor de COVID în România şi asta pe într-o perioadă de două-trei săptămâni.

RomaniaTV.net
15 oct. 2020, 17:33
Nelu Tătaru: Dacă s-ar respecta aceste reguli, în două-trei săptămâni ar putea fi înregistrată o estompare a cazurilor COVID

Ministrul Sănătăţii a vorbit şi despre evenimentele de la pelerinajul de la Sfânta Parascheva, după ce jurnaliştii au insistat cu acest subiect. Aceştia spun că în contextul fiecărei sărbători, pot fi întâlnite respectări sau nerespectări de reguli.

„Nu aş căuta vinovaţi. Aş căuta calea prin care noi toţi să respectăm nişte reguli şi să observăm că, după impunerea unor restricţii în contextul pandemic şi în contextul sărbătorilor religioase, în două – trei săptămâni să vedem o estompare a creşterii numărului de cazuri. În contextul fiecărei sărbători, putem întâlni respectări sau nerespectări de reguli. A căuta vinovaţi înseamnă a ne lua din timpul nostru şi a pierde un moment important în care putem gestiona o creştere a numărului de cazuri”, a declarat ministrul Sănătăţii.