Nelu Tătaru, după demiterea şefei DSP Bucureşti: „Avem şi am avut rămâneri în urmă”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a oferit explicații, luni, referitoare la schimbarea din funcție a Laurei Acatrinei, medic epidemiolog, șefa DSP Bucureşti, spunând că a luat decizia din cauza rămânerii în urmă a departamentului. Noul șef este Oana Nicolescu, medic de familie şi şefa PNL sector 2.  

13 mai 2020, 04:15

Ministrul Sănătăţii a venit cu explicaţii, luni, într-o conferință de presă, după demiterea Laurei Acatrinei, medic epidemiolog, de la conducerea DSP Bucureşti.

Nelu Tătaru susţine că departamentul a rămas în urmă cu rezolvarea problemelor apărute şi de aceea a fost nevoie de schimbare.

Nelu Tătaru, despre redeschiderea parcurilor după 15 mai. „Recomandarea este să le deschidă, dar nu şi locurile de joacă” 

„În Bucureşti avem o aglomerare urbană, în care căutăm impunerea unor anumite reguli, atât în unităţile sanitare, cât şi în spaţiile comerciale. (…) Avem şi am avut rămâneri în urmă. Pentru acest motiv am schimbat această conducere, urmând ca doamna să rămână în aceeaşi echipă”, a spus Tătaru, potrivit Mediafax.

În locul medicului epidemiolog, la conducerea DSP Bucureşti a venit Oana Nicolescu, şefa organizaţiei PNL Sector 2, care este, de altfel, şi medic de familie.


loading...