Nelu Tătaru: „PSD a lăsat o visterie goală, depozite goale, fără arme, fără a putea riposta în faţa unei pandemii”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, critică PSD pentru faptul că a lăsat ”o visterie goală, depozite goale”, iar în aceste condiţii Guvernul liberal a fost nevoit să lupte ”fără arme, fără a putea riposta într-oprimă etapă în faţa unei pandemii”.

RomaniaTV.net
20 sept. 2020, 08:21
Nelu Tătaru: „PSD a lăsat o visterie goală, depozite goale, fără arme, fără a putea riposta în faţa unei pandemii”

Acum aproape un an de zile preluam guvernarea, nu se gândea nimeni la pandemie. Acum, după 10 luni de zile, arătăm că am gestionat o pandemie găsind de la predecesorii noştri, Partidul Social Democrat, o visterie goală, depozite goale, fără arme, fără a putea riposta într-o primă etapă în faţa unei pandemii.

În acelaşi timp, am putut vedea că dacă promisiunile celor dinaintea noastră – în opt ani de zile opt spitale regionale – am reuşit în zece luni să semnăm contracte de finanţare pentru trei spitale regionale, ei nereuşind nimic”, a afirmat Nelu Tătaru duminică la o dezbatere electorală organizată de PNL la Iaşi.

El a promis că institutul de boli cardio-vasculare de la Miroslava este ”o perspectivă viabilă, pe care cu siguranţă o vom realiza”.

Mă uit la oportunitatea pe care o avem astăzi, este o oportunitate mare. Venim după un an greu dar venim după un an în care ne-am călit. (…) Faptul că un an cu 21% în Parlament  ne-a făcut să putem trece cu brio ne face să credem că pe 28 vom vedea că suntem destul de mulţi care conducem comunităţile noastre”, a adăugat Nelu Tătaru.