Nelu Tătaru sfidează PSD după trecerea moţiunii simple împotriva sa şi spune că guvernul şi-a făcut treaba

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, sfidează PSD după ce, ieri, moțiunea la adresa sa a trecut la vot în Parlament, afirmând că a fost vorba despre un vot politic, conform Stiripesurse.

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 09:07
Nelu Tătaru sfidează PSD după trecerea moţiunii simple împotriva sa şi spune că guvernul şi-a făcut treaba

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, numită „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, cu 164 de voturi pentru, 85 împotrivă şi 48 de abţineri. Doi parlamentari nu au participat la vot.

„În acest moment evoluția nu e ca la început, dar avem 180 de pacienți pe Terapie Internsivă, iar mortalitatea e de circa 15 persoane pe zi, noi trebuie să informăm în caz de comorbidități.

Suntem o echipă guvernamentală care și-a făcut treaba.

165 de voturi pentru când în CD sunt 208 deputați PSD spune ceva. Premierul știe cum am lucrat, cum și ce s-a făcut în această perioadă”, a declarat Tătaru.

Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, numită „Sănătatea românilor nu este firmă de pompe funebre”, semnată de 93 de deputaţi ai PSD, a fost dezbătută marți.

Citeşte şi: Victor Ponta: Tătaru a avut timp să mai facă un contract pentru 115 milioane de măşti în valoare de 50 de milioane de euro