Nelu Tătaru: Sistemul medical din România e un sac fără fund

Fostul ministru al Sănătăţii cere măsuri urgente pentru gestionarea mai bună a fondurilor din domeniul medical.

07 dec. 2021, 13:10
Nelu Tătaru: Sistemul medical din România e un sac fără fund

Nelu Tătaru afirmă, marţi, că sistemul medical din România e un sac fără fund şi, dacă nu vom efectua urgent unele modificări, nu vom obţine nimic. ”Trebuie să răsplătim munca, performanţa şi atunci vom avea şi un pacient mulţumit”, a afirmat Tătaru.

Valeriu Gheorghiță le cere părinţilor să-şi vaccineze micuţii: „Dacă ai un copil cu boli cronice, el are de 19 ori mai multe șanse să ajungă la ATI”

”Spuneam, la un moment dat, că sistemul medical din România e un sac fără fund…Dacă nu vom efectua urgent unele modificări, nu vom obţine nimic! S-a discutat mult, chiar în contradictoriu, despre serviciile din sistemul privat sau public de sănătate, în condiţiile în care singura idee era să creştem confortul sau profesionalismul pe care îl găsim într-o parte şi în cealaltă nu, precum şi managementul pe care trebuie să îl impunem în urmărirea unui pacient”, a scris, marţi, pe Facebook, Nelu Tătaru.

PNL vrea CERTIFICAT VERDE la serviciu şi vaccinare obligatorie cât mai repede. Reacţia lui Alexandru Rafila

Fostul ministru al Sănătăţii afirmă că se merge şi din inerţia în care specialistul nu e plătit pe performanţă, ci are un salariu pe lună. ”Trebuie să răsplătim munca, performanţa, şi atunci vom avea şi un pacient mulţumit”, a mai scris fostul ministru.