Nemţii de la Bosch s-au decis. Deschid o fabrică la Cluj

Producătorul german de componente auto Bosch, cu afaceri globale de peste 47,3 mld. euro şi circa 283.500 de angajaţi, va deschide o unitate de producţie la Jucu, conform directorului general Tetarom, Viorel Găvrea.

RomaniaTV.net
27 ian. 2012, 08:42
Nemţii de la Bosch s-au decis. Deschid o fabrică la Cluj

Acesta a confirmat ieri pentru postul de televiziune local Transilvania L!VE, că pe lângă producătorul italian de electrocasnice De’Longhi SpA care va achiziţiona facilităţile de producţie Nokia din Cluj, şi grupul german Bosch va demara o investiţie în parcul industrial Tetarom III. Investiţia germanilor va crea circa 2.000 de noi locuri de muncă, scrie ZF.

”Consiliul Judeţean Cluj a făcut unele declaraţii în ceea ce priveşte acestă nouă investiţie, în momentul în care a fost anunţat acordul pentru achiziţionarea de către compania italiană De’Longhi a facilităţii de producţie Nokia din Cluj. Contractul cu Bosch este finalizat, astfel că aşteptăm semnarea lui, după ce un anumit dosar va fi avizat de Ministerul de Finanţe”, a declarat directorul general Tetarom, în cadrul unei emisiuni la postul Transilvania L!VE.  Citeşte mai mult pe ZF