NENOROCITĂ pe viaţă! O fetiţă este împuşcată într-un magazin din Londra VIDEO

Când eşti copil, visezi la ce o să te faci când vei fi mare. Unii vor să fie azi medici, mâine poliţişti, dar sunt şi copii care au o idee fixă privind meseria viitorului. Era şi cazul unei fetiţe de cinci ani care se pregătea să devină dansatoare, dar de acum totul este pentru ea o utopie. Doar pentru că a avut ghinionul să se afle în mijlocul unui schimb de focuri în magazinul unchiului său.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 18:18
NENOROCITĂ pe viaţă! O fetiţă este împuşcată într-un magazin din Londra VIDEO

Thusha Kamaleswaran dansa nestingherită printre rafturile din magazinul unchiului său. Dintr-o dată, muzica a fost înlocuită de zgomotul unor focuri de armă, iar micuţa s-a trezit aruncată din visul de a fi dansatoare în ceea este şi va fi coşmarul vieţii ei.

Fetiţa a fost prinsă într-un schimb de focuri în magazinul din sudul Londrei, în care a avut loc o tentativă de asasinat. Unul dintre gloanţe a lovit-o chiar în piept, iar Thusha s-a prăbuşit lângă un raft. Cei din jur au fugit speriaţi, iar unchiul ei a venit, a ridicat-o de la pământ şi a tras-o după el într-un loc ferit. Paramedicii au luptat cu îndârjire pentru viaţa fetei, care a făcut stop cardiac de două ori până a ajuns la spital. În cele din urmă i-au salvat viaţa, dar nu şi visul. Thusha va fi paralizată pentru tot restul vieţii, după ce glonţul care a lovit-o i-a atins a şaptea vertebră.

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere din magazin. Autorii atacului armat, trei tineri de 19, 20 şi 21 de ani care făceau parte dintr-o bandă de cartier, vor sta ani buni după gratii.

Asta în timp ce Thusha va mai putea dansa doar în vis. De un an de zile, de când a avut loc atacul, a stat aproape tot timpul în spital, doar în weekend-uri având voie să meargă acasă. Deocamdată, părinţii nu-şi permit să se mute într-o casă utilată corespunzător. Cazul Thushei i-a înduioşat pe poliţiştii care s-au ocupat de caz, iar aceştia au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia să îi asigure tratamentul şi echipamentul necesar în noua casă. De asemenea, Thusha va trebui să poarte permanent orteze pentru coloană şi picioare, iar în viitor ar putea să fie supusă mai multor intervenţii chirurgicale pentru a preveni curbarea coloanei.