Nepoata lui Ceauşescu: Conturile au existat, erau conturile ţării, nu personale VIDEO

Despre fratele lui Nicolae Ceauşescu se spune că ar fi fost şeful unui serviciu de spionaj, cu sediul la Viena. Mai mult, el ar fi gestionat aşa-numitele conturi de ajutor pentru România, în care lunar erau vărsate, din ţară, sume de bani în lei şi în valută. La 23 de ani de la Revoluţie, fiica lui Marin Ceauşescu mărturiseşte că este mândră de activitatea tatălui său, informează România TV.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 10:11
Nepoata lui Ceauşescu: Conturile au existat, erau conturile ţării, nu personale VIDEO

Şi despre tata s-a spus că a condus un serviciu de spionaj. Bravo lui! N-aş fi crezut niciodată. Tata era un om romantic, foarte retras, nu ştia limbi străine, asta e un lucru cert. Dar eu sunt foarte mândră că a făcut spionaj pentru România. Evident. Da, a spionat pentru Ceauşescu, care era preşedintele României„, a spus Mihaela Ceauşescu, fiica lui Marin Ceauşescu.

Prin mâinile lui Marin Ceauşescu au trecut sume foarte mari de bani. El gestiona aşa-zisele conturi ale lui Nicolae Ceauşescu.

Din ce-am mai tras eu cu urechea, nişte conturi au existat, erau conturile ţării, nu personale, probabil de multe ştia tata pentru că prin el se făceau depunerile, dar şi prin personalităţi marcante, care încă mai trăiesc pe ultima sută” a mai spus Mihaela Ceauşescu.

Marin Ceauşescu era însă cumpătat cu banii familiei. Acesta i-a interzis ficei sale să-şi cumpere casă şi maşină.

Mi-a spus. Nu se poate. Există o lege în România, demnitarii şi copiii demnitarilor nu îşi pot cumpăra apartamente„, a mai povestit Mihaela Ceauşescu.