Nepoata lui Petre Roman mutată disciplinar la o altă şcoală. VEZI ce a făcut

Calina, nepoata fostului premier Petre Roman, a fost transferată, la începutul semestrului, la altă şcoală, din cauza comportamentului său indecent. Colegii ei spun, potrivit Cancan, că, pe lângă faptul că bea şi fumează, adolescenta se poza în posturi deocheate, iar apoi trimitea fotografiile colegilor

RomaniaTV.net
26 mart. 2013, 08:18

Elevă în clasa a VII-a la Liceul de Muzică „George Enescu” din capitală, Calina Dumitrescu, fata designerului Catinca Roman şi nepoata fostului premier Petre Roman, a fost mutată disciplinar la o altă instituţie de învăţământ.

După ce profesorii au aflat despre comportamentul indecent al fetei, aceştia au decis că ea a devenit indezirabilă pentru instituţia de învăţământ. Nu este clar dacă adolescenta a fost exmatriculată sau transferată, însă cert este că ea învaţă acum la o altă şcoală.

Colegii Calinei au povestit că fata era într-o permanentă goană după popularitate, astfel că a apelat la tot felul de gesturi inadecvate. Pe lângă faptul că fuma şi consuma alcool, fata avea obiceiul să se fotografieze aproape goală şi apoi să trimită imaginile colegilor.