Nepot de bulibaşă, strivit de un perete prăbuşit

Nepotul unui fost bulibaşă din Vrancea a murit la doar 27 de ani şi este plâns de o întreagă comunitate. Tânărul a fost strivit de un perete care s-a prăbuşit peste el. El abia se mutase în acea casă împreună cu soţia şi cei 3 copii.

14 mai 2020, 09:02

Imediat după incident, duminică, rudele tânărului au mers în număr mare la Spitalul Județean Focșani, acolo unde fusese adus inițial de ambulanță. Pentru a se asigura că nu au loc incidente, oamenii legii au împânzit zona. De altfel, în apropierea casei fostului nepot al bulibașei, a fost în permanență prezent un echipaj al poliției.

„S-a întâmplat un necaz aici. Bărbatul meu, soțul meu s-a rănit. A căzut un perete el. A vrut să-l dărâme și a căzut pe el, i-a venit peste cap. Eu eram în casă”, spunea duminică, soția tânărului de 27 de ani, potrivit monitoruldevrancea.

Femeia era atât de tulburată, încât le-a spus criminaliștilor că nu mai poate rămâne acasă pentru că vrea să meargă la spital să vadă ce se întâmplă cu soțul ei.

Pentru că starea tânărului era una gravă, medicii au hotărât transferarea lui la Spitalul din Galați. Luni a decedat, iar sâmbătă urmează să fie condus pe ultimul drum.

Mama tânărului spune că bunicul lui, fostul bulibașă, i-ar fi oprit locul de veci chiar lângă al lui, dar nu se așteptau să-l ocupe atât de devreme.

„L-am îmbrăcat în ginerică…. băiatul meu frumos!”, spune mama lui cu ochii nedezlipiți de chipul mezinului care-i va zâmbi de acum înainte doar din poze. Pe lângă cei trei frați pe care-i mai are, tânărul a lăsat în urmă o soție și trei copii mici.

Foarte multe mesaje pe Facebook arată că tânărul era iubit de comunitate:

„Dumnezeu să te ierte Cocoș, să îți fie țărâna ușoară, prea tânăr ai murit îngerașule”; „Dumnezeu să te ierte, ai fost un băiat prea bun, nu îmi vine să cred, prea tânăr”; „Dumnezeu să-l ierte, a fost o legendă vie peste hotare, cel mai frumos băiat și cu un caracter jmecher și mare valoare, te-ai dus la îngeri în ceruri Cocoș, nu ne vine să credem prea devreme ai plecat de lângă copilașii tăi, așa a vrut Dumnezeu că i-a fost drag de tine înger păzitor”, sunt câteva dintre mesajele transmise pe Facebook.

Citeşte şi Bulibaşa Stănescu „Imperialul”, arestat pentru înşelăciuni în afaceri cu AUR şi CEAPĂ