Nepotul lui Daniel Ghiţă a dispărut de o săptămână. Deputatul PSD face acuzaţii dure la adresa poliţiştilor

Răducu Florin Croitoru, în vârstă de 16 ani, a dispărut de acasă, din municipiul Codlea, pe data de 5 februarie. Familia acestuia a sunat la 112 însă nimeni nu mai știe nimic despre băiat. Unchiul tânărului, deputatul PSD Daniel Ghiță, face acuzații grave și susține că poliția nu se ocupă suficient de bine de căutări în acest caz.

12 feb. 2024, 20:01
Nepotul lui Daniel Ghiţă a dispărut de o săptămână. Deputatul PSD face acuzaţii dure la adresa poliţiştilor
Nepotul lui Daniel Ghiţă a dispărut de o săptămână. Deputatul PSD face acuzaţii dure la adresa poliţiştilor

Nepotul lui Daniel Ghiţă a dispărut de o săptămână. Deputatul PSD a avut un dialog aprins cu poliţistul care se ocupă de acest caz.

Daniel Ghiță: Nu vă supărați, dar de ce nu se face nimic? De ieri se știa că este la Moeciu. De ce nu ați mers de urgență acolo? (…) Sunt camere pe străzi…

Poliţist: Domnul Daniel Ghiță, dacă aveți de gând sa abordați în acest mod problema, eu nu mai intenționez să vă răspund. (…) aruncați cu nu se face nimic. Dacă mai aveți și alte informații care să poată ajuta la situația copilului, va rog să vă adresați d-nei Croitoru.

Daniel Ghiță: De ieri ați știut că nepotul meu este la Moeciu și ați așteptat până azi. (…) Facem ca la Caracal? Ne plimbăm după hârtii? (…)

Poliţist: Din acest moment vă rog să nu mă mai contactați, că nu am ajuns ca să-mi spuneți dvs dacă sunt obraznic sau nu și mai ales cum să-mi fac treaba. Cum nici eu nu sunt în măsura să va zic cum să loviți cu pumnul / picior sau mai nou, cum să abordați proiecte legislative.

Citeşte şi: Daniel Ghiţă, protagonist într-un scandal imens cu parlamentarii UDMR. „Vă daţi seama cât tupeu?”

Potrivit familiei, la momentul dispariției, minorul era îmbrăcat cu o geacă în două culori, negru și cachi cu glugă și blăniță, avea o căciulă gri și blugi de culoare albastru închis. Băiatul de 16 ani are 1,80 m înălțime, păr șaten și aproximativ 78 de kilograme. Acesta apare la categoria persoanelor dispărute doar pe site-urile Inspectoratelor de Poliție din județele Brașov și Brăila, dar poza folosită de oamenii legii pare a fi de când copilul avea o vârstă mult mai mică și nu 16 ani.