Daniel Ghiţă, protagonist într-un scandal imens cu parlamentarii UDMR. „Vă daţi seama cât tupeu?”

Deputatul și fostul luptător de K1 Daniel Ghiță a declanșat un val de controverse în Parlamentul României, în urma unor incidente tensionate cu reprezentanții UDMR. Acuzațiile de comportament necorespunzător și insinuările privind consumul de alcool au adus tensiune în spațiul politic românesc.

20 dec. 2023, 19:15
Daniel Ghiţă, protagonist într-un scandal imens cu parlamentarii UDMR. „Vă daţi seama cât tupeu?”
Daniel Ghiţă, protagonist într-un scandal imens cu parlamentarii UDMR. "Vă daţi seama cât tupeu?"

Daniel Ghiţă, protagonist într-un scandal imens cu parlamentarii UDMR. Daniel Ghiță, membru al Partidului Social Democrat (PSD) și fost campion de K1, s-a aflat în centrul atenției după ce a avut mai multe altercații cu colegii săi din Parlament. După un incident anterior cu un parlamentar al USR, acum s-a confruntat cu reprezentanții Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR).

Într-un mesaj postat pe Facebook, Daniel Ghiță a acuzat membrii UDMR că ar fi fost consumatori de alcool în timpul ședințelor parlamentare. „Ieri, câțiva deputați de la UDMR erau băuți (miroseau a pălincă!) în Parlamentul României! Fără să le zică cineva ceva, au început să ne facă semne și să-l jignească pe Dan Tănasa, invitându-ne la bătaie! Era o provocare, cu un tupeu maxim! Vă dați seama cât tupeu? Că eu nu sunt ardelean. Așa și? Tot român sunt! Nu accept așa insultă gravă pe teritoriul României, direct în Parlamentul României! Avram Iancu suntem toți! Transilvania a fost și este pământ românesc!”, a fost postarea care a stârnit valuri de reacții în mediul online.

Citeşte şi: Daniel Ghiţă, scos din sărite de vizita lui Volodimir Zelenski. „De ce vă bateți joc de românii din Ucraina? Credeţi că suntem inferiori?”

Această acuzație nu a fost încă confirmată și nu există nicio declarație oficială din partea UDMR cu privire la incident. Totuși, afirmațiile lui Daniel Ghiță au atras atenția asupra atmosferei tensionate din Parlamentul României și au ridicat întrebări cu privire la conduita parlamentarilor în timpul ședințelor oficiale.

Scandalurile și confruntările publice dintre membrii diferitelor partide politice devin tot mai frecvente, iar acest incident ar putea avea consecințe asupra imaginii Parlamentului și asupra relațiilor dintre partide. Cu toate acestea, deputatul Daniel Ghiță alege să-și exprime neîncrederea și dezaprobarea față de presupusele comportamente neadecvate ale colegilor săi într-un mod direct și public.

Citeşte şi: Daniel Ghiță tună și fulgeră! Deputatul PSD este extrem de supărat de nedreptatea făcută românilor prezenți la parada de 1 Decembrie: ”În baza cărei legi faceți discriminări?”