Nepotul lui Vali Vijelie, săltat de mascaţi pentru tentativă de omor

Descinderi în forţă, joi dimineaţă, în Capitală. Poliţiştii au mers acasă la nepotul cântăreţului Vali Vijelie pentru mai multe percheziţii. Tânărul este suspectat de tentativă de omor. Nepotul cântăreţului Vali Vijelie, Gabriel Vasile, a fost reţinut pentru 24 de ore

12 mai 2016, 05:18
Nepotul lui Vali Vijelie, săltat de mascaţi pentru tentativă de omor

Gabriel Vasile, un tânăr de 26 de ani din Capitală şi unul dintre nepoţii cântăreţului Vali Vijelie, a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti sub acuzaţia de tentativă de omor.

Potrivit surselor citate, tânărul se află în acest moment în Centrul de reţinere şi arest preventiv al Poliţiei Capitalei

Mascaţii au descins încă de la primele ore ale dimineţii acasă la nepotul lui Vali Vijelie. Potrivit România TV, s-au pus în executare trei mandate de percheziţie pentru tentativă de omor. Oamenii legii caută bunuri de interes, probe în acest caz, în locuinţa bărbatului. 

Vasile Gabriel a intrat într-un conflict, luni noapte, în faţa unui restaurant de manele din Capitală. Alături de el mai erau două persoane. Cauza scandalului este încă necunoscută. Bărbatul este acuzat că a bătut cu pumnii şi picioarele un tânăr de 25 de ani. În urma conflictului, victima a fost de asemenea înjunghiată. 

Vecinii spun că nepotul lui Vali Vijelie este o persoană foarte agresivă, în special când consumă alcool şi nu este la prima abatere. Agresorul o să fie dus joi la audieri la Poliţia Capitalei.