Nepotul milionarului George Brăiloiu a fost condus pe ultimul drum

Nepotul milionarului George Brăiloiu, decedat într-un tragic accident rutier, a fost înmormântat în cimitirul din Drăguţeşti, Târgu Jiu.

RomaniaTV.net
05 ian. 2012, 21:18
Nepotul milionarului George Brăiloiu a fost condus pe ultimul drum

Sute de persoane, printre care şi tatăl său, au venit să-l conducă pe ultimul drum. Cortegiul funerar a pornit de la locuinţa familiei, după care s-a oprit timp de câteva minute în faţa Colegiului la care a învăţat tânărul. Toţi cei care au participat au primit câte o fotografie pe spatele căreia era scris un mesaj. Traian Brăiloiu avea 17 ani şi visa să devină fotograf de renume. În urmă cu două zile el a murit într-un accident rutier care a avut loc între Lugoj şi Caransebeş.

Băiatul se afla într-o maşină condusă de o mătuşă de-a sa şi stătea pe locul din dreapta. Din primele informaţii reiese că femeia s-ar fi angajat într-o depăşire şi că ea ar fi pierdut controlul maşinii, care s-a rostogolit de cinci ori. Tânărul a murit pe loc, iar mătuşa lui, medic la Timişoara, este în stare gravă la spital. Femeia este în stare de şoc şi are pierderi de memorie.

Milionarul George Brăiloiu, patron al KDF Energy, a devenit cunoscut după ce a cumpărat manuscrisele lui Emil Cioran la o licitaţie în Paris. După ce a plătit pentru acestea suma de 500.000 de euro, Brăiloiu le-a donat Academiei Române.