Neptun iese din retrograd! Deceptii, negare sau realitate?

A opta planeta de la Soare a ajuns in Pesti in anul 2011. Neptun are nevoie de 165 ani sa orbiteze Soarele si trece prin fiecare semn pentru aproximativ 14 ani.

25 nov. 2020, 12:26
Neptun iese din retrograd! Deceptii, negare sau realitate?

Neptun iese din retrograd si intră in Pesti

. Realitatea este doar un vis pe care decidem sa il cream. Duminica, 29 noiembrie 2020, Neptun iese din retrograd si revine la miscarea directa in zodia Pesti.

Neptun este planeta spiritualitatii, viselor si iluziilor, iar marea planeta albastra va ramane in zodia romantica si magica Pesti pana in ianuarie 2026, deci aceste energii nu ne vor parasi pentru suficient de mult timp de acum incolo. Dar de ce este asa de important Neptun pentru noi? Cat timp a fost retrograd, Neptun ne-a fortat sa devenim realisti, sa coboram cu picioarele pe pamant acolo unde eram prea prinsi in visele si imaginatia noastra. Ce este real si ce nu in viata ta?

Zodii decembrie: Ce să faci ca să-ți meargă bine în 2021

Neptun iese din retrograd. A opta planeta de la Soare a ajuns in Pesti in anul 2011. Neptun are nevoie de 165 ani sa orbiteze Soarele si trece prin fiecare semn pentru aproximativ 14 ani. In fiecare an, o data pe an, Neptun este in miscare retrograda aproape jumatate de an. In 2020, Neptun a intrat in retrograd pe 22 iunie, incetinindu-ne visele si invatandu-ne diferenta dintre vis si realitate, ca sa revenim la ce am visat candva si sa corectam ce e de corectat. Ce a adus zodiei tale Neptun retrograd 2020 reaminteste-ti aici.

Cand Neptun, planeta viselor, calatoreste in Pesti, este de fapt in propriul sau semn si element. Pestii sunt asociati cu apa si indica energia feminina marcata de mister si subtilitati. Este cel mai „batran” si intelept semn din zodiac, cuprinzand toate celelalte semne, toate celelalte varste si grade de dezvoltare.

Neptun in Pesti este semnul artistului; imaginatia opereaza la cote maxime aici. Vibratia este atat ca a unui copil cat si ca a unui batran intelept in acelasi timp.

Starea se poate schimba de la clara la incetosata subit.

Aici avem o dificultate sa „dam mai incet” butonul imaginatiei, iar abilitatea de a distinge imediat intre realitate si fantezie este deseori alterata.
In timp ce fiecare dintre noi simte ca are inca multe de facut pentru a se realiza in viata, in iubire, Neptun in Pesti ne arata cat de departe am ajuns cu adevarat intre ce am visat si ce e real, intre ce se poate implini din visele noastre in continuare si ce nu – caz in care visul poate fi adaptat la realitate!

Acest tranzit afecteaza oamenii intr-un asemenea mod incat ni se cere sa vedem diferenta dintre fantezie si realitate in viata noastra.

 

Ce a vrut sa ne transmita 5 luni Neptun retrograd?
Miscandu-se in sens opus, Neptun retrograd implica un strigat de trezire. Tranzitul ne-a facut sa ne confruntam cu adevaruri neplacute ca sa ne dam seama ce (mai) este real in viata noastra (din ce am visat) si ce nu.

Acum este timpul sa ne oprim din a confunda visele cu realitatea. Dar sa ne focusam pe un aspect pozitiv: un sens clar a ce este real ne va ajuta acum sa ne facem planuri mai bune pentru viitor, mai realizabile.

Opreste-te din a ignora adevarul, seteaza-ti corect prioritatile si incepe sa actionezi, nu doar sa visezi! ne spune Neptun retrograd 5 luni.
De ce Neptun direct in Pesti conteaza pentru tine?
Neptun este o planeta cu o energie visatoare, care in cel mai bun caz al sau ne face sa vedem dincolo de lumea tangibila si exploreaza spiritualitatea, credinta si fantezia. Din acest motiv, din 2011 incoace, sub Neptun in Pesti a explodat curentul spiritual al omenirii, multi oameni s-au deschis spre spiritualitate si legatura cu lumea spirituala, multi guru si specialisti din acest domeniu si-au consolidat cariere de specialitate.

Insa partea intunecata a lui Neptun este ca iubirea sa pentru iluzie ne poate inspira sa evadam in realitati paralele ale mintii pe care ni le-am creat, cu alte cuvinte in iluzii.

Deci da, cu Neptun in Pesti suntem incurajati sa traim in negare.
Cu totii avem anumite frici specifice cu care nu dorim sa avem de-a face – cum ar fi sa ignoram o situatie financiara precara sau sa iti spui ca relatia ta de iubire deloc satisfacatoare este de fapt ceea ce iti doresti. Sunt sanse ca Neptun in Pesti sa fie in spatele acestor scuze pe care le inventam ca sa ne sustinem aceste idei.

Neptun direct ne da voie sa tinem factorii externi la o distanta si sa evadam in lumea noastra interioara. Nu ne vom simti la fel de clari si realisti cum ne-am simtit in ultimele 5 luni cat Neptun a fost retrograd.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.