Netflix a făcut anunțul visat de toată lumea! Au apărut primele imagini cu cel mai așteptat serial din 2023

Cel mai așteptat serial din 2023 a dat publicității primele imagini și informații despre revenirea în fața fanilor. Netflix anunță revenirea acestuia, spre marea bucurie a fanilor familiei regale a Marii Britanii.

11 oct. 2023, 23:43
Netflix a făcut anunțul visat de toată lumea! Au apărut primele imagini cu cel mai așteptat serial din 2023
Netflix a făcut anunțul visat de toată lumea! Au apărut primele imagini cu cel mai așteptat serial din 2023

Netflix și-a anunțat fanii că așteptarea aproape a luat sfârșit. Iubitorii serialului The Crownaflă că ultimul sezon al celebrei producții o să poată fi văzut în perioada imediat următoare. Noul sezonu o să fie împărțit în două segmente și o să aibă un număr total de 10 episoade.

Citește și: Care este filmul care a ajuns pe locul numărul doi în lume. Poate fi urmărit pe Netflix și este disponibil și în România

Netflix a făcut anunțul: cel mai așteptat serial revine în 2023

Serialul „The Crown” este o dramatizare fictivă inspirată din evenimentele istorice, care spune povestea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, prezentând evenimentele politice şi personale de o mare importanță care i-au influențat domnia. Scenariul serialului este scris de Peter Morgan, iar producători executivi sunt Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw şi Robert Fox.

Revenind la informația așteptat îndelung de fani, românii vor putea urmării ultimul sezon din producția „The Crown” în perioada imediat următoare. Serialul inspirat din istoria recentă a Casei Regale a Marii Britanii aduce pe micile ecrane zece noi episoade, fiecare a câte 60 de minute. Episoadele sunt organizate în două parţi, acoperind evenimente din perioada 1997-2005, când Prim Ministru era Tony Blair.

Ultimul sezon al serialului o să poată să fie urmărit începând cu data de 16 noiembrie, atunci când o să apară și primele patru episoade. Următoarele șase episoade o să fie disponibile pe Netflix începând cu data de 14 decembrie. Așa cum era de așteptat, în centrul atenției și al evenimentelor este Regina Elisabeta a II-a, la fel ca în sezoanele trecute.

În noul sezon The Crown, Regina este interpretată de actriţa Imelda Staunton, iar soţul ei, Prinţul Philip, este interpretat de actorul Jonathan Pryce. De asemenea, în rolul Prințesei Diana a intrat actriţa Elizabeth Debicki, iar Prinţul Charles este jucat de actorul Dominic West. În alte roluri sunt actorii Lesley Manville (Priţesa Margareta), Salim Daw (Mohamed Al Fayed), Khalid Abdalla (Dodi Al-Fayed). Mai mult, lista actorilor este completată de noi actori talentați: Rufus Kampa şi Fflyn Edwards – care vor interpreta în prima parte rolurile prinților William, respectiv Harry. Debutează în serie, de asemenea, şi actriţa Meg Bellamy, în rolul lui Kate Middleton.

„Primele patru episoade (Partea 1) descriu relaţia care înfloreşte între Prinţesa Diana şi Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu maşina care a adus cu sine consecinţe devastatoare. Ultimul capitol este spus în şase episoade (Partea 2). Prinţul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton, în urma morţii mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles şi Camilla şi începuturile unui nou basm regal odată cu William şi Kate, se arată în comunicatul Netflix.

Serialul The Crown s-a bucurat de un succes fantastic, încă de la debut. Producția a fost nominalizată şi a câştigat numeroase premii, fiind vorba despre 15 nominalizări la Premiile BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 trofee), 69 de nominalizări la Emmy (pentru primele cinci sezoane, care au şi câştigat 21 de premii), dar și multe alte distincţii.

Citește și: Mai multe filme pe Netflix. Ce coduri ascunse să tastezi ca să ai acces la cele mai bune producții