Netflix vrea să facă un film despre viaţa lui Gigi Becali

Netflix, celebra platformă de filme și seriale, are în plan să ilustreze cele mai interesante evenimente din viaţa lui Gigi Becali.

14 dec. 2019, 20:19
Netflix vrea să facă un film despre viaţa lui Gigi Becali

Netflix intenționează să prezinte ascensiunea lui Gigi Becali de la momentul în care actualul patron al FCSB era un tânăr întreprinzator în România comunistă, până la implicarea în fotbal și candidatura la președenția României. Potrivit Fanatik, documentarul produs de Netflix ar urma să aibă peste doua ore și jumătate.

FCSB – CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO la Digi Sport şi Telekom Sport în etapa a 22-a din LIGA 1

Gigi Becali n-ar fi încântat de propunerea primită, deși ar fi cerut timp de gândire. Latifundiarul a invocat motivul vârstei înaintate.

De altfel, patronul lui FCSB nu se uită la filme interesante, întrucât îi distrag atenția de la rugăciune: „Mă uit un film turcesc, Marea Neagră. O poveste idioată, dar trece timpul. La filme interesante nu mă uit, pentru că îmi fuge mintea la ele atunci când mă rog”.

Dana Budeanu l-a luat în vizor pe Gigi Becali. „E singurul bărbat din România care face asta”

Netflix a produs în acesată toamnă un documentar despre Diego Armando Maradona și perioada petrecută de starul argentinian în Mexic, unde a antrenat pe Dorados de Sinaloa. De asemenea, platforma video a mai produs documentare legate de carierele lui Zlatan Ibrahimovic şi Antoine Griezmann, dar şi despre echipe ca Juventus şi Sunderland.