FCSB – CRAIOVA 2-0 în etapa a 22-a din LIGA 1. Goluri Man şi Coman, Tănase a ratat un penalty. VEZI CLASAMENTUL

FCSB s-a impus, duminică, 2-0 pe Arena Naţională cu Craiova, în derby-ul etapei a 22-a din Liga 1. Golurile au fost marcate de Man 41 şi Fl. Coman 45.

22 dec. 2019, 19:24
FCSB – CRAIOVA 2-0 în etapa a 22-a din LIGA 1. Goluri Man şi Coman, Tănase a ratat un penalty. VEZI CLASAMENTUL

FCSB şi Craiova s-au anihilat reciproc în primele 30 de minute, după care trupa lui Vintilă a declanşat asediul la poarta oltenilor. Man şi Coman au marcat, Tănase a ratat penalty, şi doar pauza i-a salvat pe elevii lui Piţurcă. În partea a doua, Craiova a controlat jocul, dar FCSB s-a mulţumit să aştepte contraatacul. Bara lui Zakaric a fost însă prea puţin, şi oltenii pelacă iar acasă cu traista goală. FCSB urcă pe podium, la 5 punct de CFR şi la 4 de Astra, în condiţiile în care mai are de jucat o restanţă cu Voluntari.

FCSB – CRAIOVA 2-0 LIVE TEXT

FCSB – CRAIOVA 90+3 – final de meci

FCSB – CRAIOVA 81 – cartonaş galben pentru man

FCSB – CRAIOVA 80 – cartonaş galben pentru Moruţan

FCSB – CRAIOVA 70– cartonaş galben pentru Fl. Tănase

FCSB – CRAIOVA 69 – Zakaric trage în bară

FCSB – CRAIOVA 48 – Fl. Tănase ratează o ocazie imensă, singur cu L. Popescu

FCSB – CRAIOVA 45+3′ – Fl. Tănase ratează! Şut peste poartă

FCSB – CRAIOVA 45+2′ – Fl. Coman este faultat în careu de L. Popescu: 11 metri şi cartonaş galben pentru portarul oltenilor

FCSB – CRAIOVA 45′ – Gol marcat pe Fl. Coman, după o gafă a lui Bălaşa. FCSB – Craiova 2-0!

FCSB – CRAIOVA 41′ – Gol fabulos marcat pe Man, după o cursă în care l-a umilit pr Acka şi l-a îmnvins elegant pe L. Popescu. FCSB – Craiova 1-0!

FCSB – CRAIOVA 30′ – prima ocazie, Bălgrădean îl blochează pe Mihăilă

FCSB – CRAIOVA 21′ – Cicâldău primeşte catonaş galben

FCSB – CRAIOVA 18′ – Bancu, accidentat, este înlocuit de Bărbuţ

FCSB – CRAIOVA 12′ – Soiledis, accidentat, este înlocuit de L. Filip

FCSB – CRAIOVA 1′ – meciul FCSB – Craiova este întrerupt pentru câteva minute din cauza petardelor şi fumigenelor aruncate pe teren de fanii echipei gazdă

FCSB – CRAIOVA 2-0 (2-0)

Man 41, Fl. Coman 45

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Planic, I. Cristea, Soiledis (12 L. Filip) – Moruțan (83 Hora), Ov. Popescu, Panțîru – Man, Fl. Tănase (73 Vînă), Fl. Coman. Rezerve: Vlad – Cr. Manea, Nedelcu, L. Filip, Gnohere, Vînă, Hora. Antrenor: Bogdan Vintilă.

CRAIOVA: L. Popescu – Șt. Vlădoiu (71 Măţel), Bălașa, Acka, Vătăjelu – Cicâldău, Cosic (59 Ivanov), N. Bancu (18 Bărbuţ) – Zakaric, A. Ivan, Val. Mihăilă. Rezerve: Marinescu – Mățel, Tiago Ferreira, Ivanov, Bărbuț, Mateiu, Baiaram. Antrenor: Victor Pițurcă.

Clasament

FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO. Marcel Bîrsan va arbitra meciul FCSB – CRAIOVA, ajutat de asistenţii Mircea Orbuleț și Valentin Avram. Rezervă va fi Ionuț Coza. CCA l-a desemnat observator pentru arbitraj pe Alexandru Deaconu, iar LPF l-a delegat pentru joc pe Valentin Mateescu. FCSB CRAIOVA, meci contând pentru etapa a 22-a din Liga 1, se joacă, duminică, de la ora 20:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT.

FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEOFCSB traversează o perioadă excelentă, cu 25 de puncte acumulate în ultimele 10 etape. Cu victorii în derby-ul cu Craiova și în restanța cu Voluntari, coroborat cu depunctarea Astrei, FCSB ar ajunge pe locul 2, la doar două puncte de liderul CFR Cluj. CRAIOVA are un palmares slab în jocurile disputate pe teren străin. Nu a câștigat niciunul dintre ultimele cinci, reușind să marcheze o singură dată, în egalul 1-1 cu Chindia. FCSB domină în meciurile directe jucate pe teren propriu în fața celor de la CRAIOVA. De la promovarea oltenilor, bucureștenii s-au impus de şapte ori și au încheiat o dată la egalitate. În tur, pe „Ion Oblemenco”, a fost CRAIOVA – FCSB 0-1, gol Tsoumou în minutul 88. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, duminică, de la ora 20:00, FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEOAproximativ 4.000 de fani se vor deplasa de la Craiova spre Capitală cu trenul, cu autocarele și cu mașinile personale, pentru meciul cu FCSB de pe Arena Națională. Cel mai ieftin tichet la FCSB – CRAIOVA este la peluză, 10 lei. Un loc la tribuna a II-a costă 35 sau 50 de lei, iar unul la tribuna I, 50, 70 sau 100 de lei. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, duminică, de la ora 20:00, FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO. „Bine ar fi să terminăm cu o victorie pentru că, în primul rând, ne-am consolida poziţia în clasament, prezenţa în play-off şi până la următorul joc cam cu asta rămâi, te hrăneşti cu ultima impresie. Craiova este o echipă puternică, o echipă cu jucători şi un antrenor foarte valoroşi şi tocmai de aceea ne dorim victoria pentru că ea ne dă şi măsura valorii noastre. O victorie a FCSB ne-ar consolida poziţia în clasament, prezenţa în play-off. Craiova are jucători care pot face diferenţa, dar ca joc al echipei nu vreau să comentez. Trebuie să jucăm doar la victorie. Cele trei puncte puse în joc vor da o stare de încrâncenare pe teren, dar noi ne dorim să jucăm un fotbal bun şi să câştigăm”, a declarat antrenorul bucureştenilor, Bogdan Vintilă, înainte de FCSB CRAIOVA.

FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO. „Este ultimul joc din acest an, noi ne dorim victoria, la fel FCSB, sper să fie un spectacol reuşit şi Craiova să învingă. Nu există diferenţe de valoare, din punctul meu de vedere. Ei au mai multă coerenţă în atac ca noi, reuşesc să marcheze goluri, dar şi noi când suntem motivaţi şi în zi bună putem să marcăm goluri. Nu vom adopta o tactică de apărare, vom ataca atunci când va fi cazul, ne vom apăra, pentru că eşti obligat să te aperi în multe momente. Dacă am câştiga am face suporterii noştri foarte, foarte fericiţi, ţinând cont că vin şi sărbătorile, dar e un joc ca oricare altul, e un joc cu o contracandidată la locul 1, fiindcă noi nu ne-am pierdut speranţa de a lupta pentru primul loc şi contează foarte mult punctele care sunt puse în joc. E prima dată când stau pe Arena Naţională pe banca de rezerve a oaspeţilor. De obicei stăteam în dreapta la echipa naţională şi tot în vestiarul din dreapta, dar acum cred că acolo stau cei de la FCSB„, a declarat antrenorul oltenilor, Victor Piţurcă. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, duminică, de la ora 20:00, FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO. Echipele probabile la meciul FCSB – CRAIOVA

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, I. Cristea, Soiledis – Ov. Popescu, Nedelcu, Fl. Tănase – Man, Gnohere, Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

CRAIOVA: L. Popescu – Măţel, Tiago Ferreira, Bălaşa, Bancu – Qaka, Cicâldău, Ivanov – A. Ivan, Zakaric, Val. Mihăilă. Antrenor: Victor Piţurcă.

FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEOFCSB CRAIOVA, meci contând pentru etapa a 22-a din Liga 1, se joacă, duminică, de la ora 20:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT. În tur a fost CRAIOVA – FCSB 0-1. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, duminică, de la ora 20:00, FCSB CRAIOVA LIVE ONLINE STREAM VIDEO