Neti Sandu a avut cu totul altă meserie înainte de a se angaja la PRO TV. Domeniul în care a lucrat până să prezinte horoscopul

Neti Sandu şi-a făcut debutul în televiziune, la 38 de ani. Până să lucreze la PRO Tv, îşi câştiga existenţa dintr-un domeniu total opus. Recunoaşte că i-a fost dificil să iasă din zona de confort, însă îşi aminteşte cu drag de momentul decisiv din cariera ei.

27 mai 2022, 21:50
Neti Sandu a avut cu totul altă meserie înainte de a se angaja la PRO TV. Domeniul în care a lucrat până să prezinte horoscopul
foto: Click.ro

Înainte să ajungă să prezinte horoscopul la PRO TV, Neti Sandu a avut o meserie normală. Programul era unul clasic, de dimineaţă până după-amiaza, ceea ce, spune ea, îi oferea suficient timp liber pentru a investi în pasiunea pentru citit.

Neti Sandu a lucrat ca bibliotecar la un institut de proiectări și arhitectură, perioadă în care a dedicat mult timp studiului.

„Viața mea era destul de monotonă, să zic așa, pentru că trebuia să respect programul de la 8.00 la 16.30, dar în timpul acesta am făcut și facultatea, am citit foarte mult – era ca și cum urcam un munte și mă îmbogățeam pe măsură ce ajungeam în vârf.

Așa mi s-a părut perioada aceea, deși era o perioadă monotonă, profesional vorbind, în timpul acesta acumulările de cunoștințe și studiile pe care le-am făcut m-au îmbogățit. Creșterea de aici am simțit-o, din studiu.”, a declarat Neti Sandu, pentru revista VIVA.

Neti Sandu a povestit că, la un moment dat şi-a făcut curaj şi a dat meseria de bibliotecar pe cea de prezentator TV.

Citeşte şi: Neti Sandu, despre cel mai bizar moment de când prezintă horoscopul la TV: „M-a rugat să fac o poză!”

Puţini îşi mai aduc aminte că Neti Sandu a lucrat la PRO FM, împreună cu George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie. Atunci a fost remarcată de Florin Călinescu și nu a durat mult până să îi propună un interviu la Pro TV

„Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo. Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu.

Am venit și mi-au zis: „Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni înainte de a începe emisiunea și au zis: „Gata, asta a fost!. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas”, a mai mărturisit prezentatoarea TV.

Nu a luat decizia pe loc şi după ce s-a gândit câteva luni bune la şansa ivită a semnat contractul.

„Sinceră să fiu, nu am avut curaj de la început. Cei de aici îmi ziceau: „Hai, vino și semnează contractul!, dar mie îmi era frică, pentru că eram în vârstă comparativ cu echipa formată din tineri de 18 ani (eu aveam 38). Mă gândeam că nu au cum să mă păstreze. Îmi era groază să renunț la munca mea, care avea o continuitate, mi s-a părut că e o aventură în necunoscut și am amânat 6 luni până să am curajul să semnez contractul”, a povestit Netu Sandu.

Neti Sandu, dramele din viaţa personală care au marcat-o

Neti Sandu a trăit o serie de suferințe, însă vorbește rar despre ele. Extrem de discretă în privinţa vieţii personale, a fost căsătorită în tinerețe, la 24 de ani, dar mariajul s-a încheiat după doar doi ani.

Și-a refăcut viața, era fericită și totul mergea perfect, dar a fost părăsită. Și nu oricum, căci partenerul i-a lăsat un singur bilet, prin care explica decizia. Atât, nimic mai mult. 5 ani a suferit Neti Sandu și a mers inclusiv la psiholog, pentru a depăși trauma. De atunci, a rămas singură și nu a dorit să își refacă viața.

Citeşte şi: Neti Sandu dezvăluie secretele frumuseţii. Cum reuşeşte vedeta să se menţină impecabil la vârsta de 62 de ani