Neti Sandu dezvăluie secretele frumuseţii. Cum reuşeşte vedeta să se menţină impecabil la vârsta de 62 de ani

Neti Sandu este una dintre cele mai plăcute prezenţe în televiziunea românească. Mereu discretă şi cu zâmbezul pe buze, astrologul de la Pro TV arată mai bine ca niciodată.

18 mart. 2022, 18:21
Neti Sandu dezvăluie secretele frumuseţii. Cum reuşeşte vedeta să se menţină impecabil la vârsta de 62 de ani

Neti Sandu dezvăluie secretele frumuseţii. Deşi aceasta se îndreaptă spre vârsta de 63 de ani, timpul parcă a stat în loc pentru Neti. Vedeta este într-o formă de invidiat şi are un ten pe care multă lume este geloasă.

Neti Sandu dezvăluie secretele frumuseţii. Cum reuşeşte vedeta să se menţină impecabil la vârsta de 62 de ani

Aceasta a împărtăşit cu româniii rutina pe care ea o are în fiecare zi.

„Eu fac lucruri foarte simple. Dacă e vorba despre faţă, mă dau cu creme de la Plafar şi le iau pe cele mai puţin procesate şi folosesc acum ceva cu arbore de Mannuka şi mai sunt nişte capsule cu colagen şi acid hialuronic şi mai am nişte ventuze mici. Eu de vreo 10-15 ani mă dau cu cremă, doar atât. Până atunci nu m-am at pentru că voiam să simt că scârţâie.

Eu aş vrea să îmi fac nişte corecţii dar îmi e frică, pielea mea e deja obosită şi nu ştiu dacă suporta asta. Pe stradă nu mă fardez deloc, doar un rimel. Mai am nişte creme cu particule reflectorizante şi cu picăţele de aur iluminatoare. Dar cu acea cremă mă dau doar când nu mă machiez. Pregătesc tenul, cu cremele, apoi pregătesc fardul, fond de ten, pudra şi blush. Eu mă fardez ş la ochi. Nu îmi plac infuziile cu muşeţel pentru că îmi înfundă nasul.

Fac lucruri foarte simple, mi-ar plăcea să fac operaţii, dar mi-e frică. Sunt destul de conservatoare. Acum, dacă observaţi am părul mai lung, hairstzlistul mi-a zis să las părul mai lung. Îmi place dar se aranjează mult mai greu.  Am încercat să mă tund şi sigură. Am văzut cu degetele până unde să merg. M-am tuns perfect după tunsul meu. Dar am fost retuşată.

Manechiura şi pedichiura mi le fac tot singură. Eu le tai pentru că unghiile mele sunt mai moi. Dacă mă aranjez singură, dacă mă dau cu creme de corp care miros frumos am altă stare. De multe ori folosesc pe post de blush un fard de ochi. Mereu am invetat ceva să mă simt bine, aici stă secretul. Trebuie lucrat la asta, trebuie exerciţiu. E vorba despre încrederea în tine pe care trebuie să o ai”, a spus Neti Sandu, la „Vorbeşte lumea”.

Citeşte şi: Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii din acest an. Neti Sandu a dezvăluit cine se va umple de bani