Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii din acest an. Neti Sandu a dezvăluit cine se va umple de bani

Anul 2022 va fi unul extrem de bun pentru unii nativi din zodiac care vor sta foarte bine din punct de vedere al banilor.

14 ian. 2022, 21:50
Horoscop 2022. Cele mai norocoase zodii din acest an. Neti Sandu a dezvăluit cine se va umple de bani

Horoscop 2022.

Cel mai cunoscut astrolog de la noi, Neti Sandu, a dezvăluit care sunt cele mai norocoase zodii din 2022. Acești nativi au șanse mai să câștige foarte mulți bani.

Potrivit spuselor lui Neti Sandu, noul an va unul extrem de bun pentru majoritatea zodiilor. Unele vor avea mare noroc la bani, iar altele la capitolul dragoste.

Horoscop rune 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice CIFRA DESTINULUI pentru fiecare zodie. Cine are noroc din belşug în acest an

Horoscop 2022. În cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, Nati Sandu a vorbit despre cele mai norocoase zodii din 2022. Vedeta a susținut că anul viitor va fi unul plin de noroc, mai ales în ceea ce privește partea materială. Unii vor avea câștiguri mari în bani, în timp ce alții își vor cunoaște dragostea adevărată.

„Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec.

Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului. Așadar, aici, în zodia Peștelui o să mai putem empatiza cu ceilalți, o să avem o hipersensibilitate și acolo se va dezvolta ceva și lucrurile se vor reașeza.

Dacă fiecare își face un fel de insight mă gândesc că după aceea când Jupiter o să fie în zodia Berbecului, atunci o să găsim puterea, energia de început. Ăsta e Berbecul, e zodia locomotivă, și țâșnește dintr-o dată și atacă acolo unde are nevoie și ne putem îndeplini obiectivele. De asta sunt două trăsături ale anului’, a povestit Neti Sandu în emisiunea „La Măruță’, de pe PRO TV.

Horoscop 2022. Cristiana Demetrescu anunţă ce zodii au noroc chior de bani mulţi. Sănătatea, cuiul lui Pepelea în 2022

Totodată, Neti Sandu susține că cele mai norocoase zodii din 2022 au șanse să se îmbogăți. Vărsătorul va avea planeta Jupiter în casa banilor. La fel și în cazul Peștilor. Cât despre Tauri, anul 2022 ar putea fi unul bun pentru investiții.

„Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Peștii vor avea Jupiter în zodia lor și în a doua parte a anului în casa banilor. Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața.

Horoscop 2022. La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti și poatea avea o relație bună. Săgetătorul are parte de o nouă dragoste la orizont. Fecioara se poate căsători, dacă vrea’, mai transmis ea.

Previziuni Neti Sandu 2022. Atunci când Jupiter se află în Peşti, oamenii vor empatiza mai uşor, vor fi hipersensibili, iar lucrurile se vor aşeza. Dacă fiecare om îşi va face un fel de insight, atunci când Jupiter va intra în Berbec, îşi va găsi puterea, energia de început, pentru că ăsta este Berbecul, este zodia locomotivă şi ţâşneşte dintr-odată şi atacă acolo unde e nevoie şi astfel ne putem împlini obiectivele, a dezvăluit celebra astroloagă la emisiunea La Măruţă

Neti Sandu a făcut o scurtă referire şi la ce trebuie să ne aşteptăm ca ţară de la anul viitor.

România este zodia Vărsător şi rămâne cu Saturn acolo, care e legea, e ordinea, austeritatea. Eu mă bazez pe ceea ce poate face fiecare pentru el„, spune Neti.

Horoscop 2022. Previziuni Neti Sandu 2022. Zodiile are vor avea noroc la bani

Taurul

ar putea să facă niște investiții ca să câștige acești bani. În orice moment i se poate schimba viața.

Leul va avea o casă partenerială și o casă a verii pe care o poate gestiona cât de cât. Nu va duce lipsă de bani.

Citeste si Horoscop 2022 cu Mihai Voropchievici: Runele arată oportunităţi uriaşe pentru multe zodii

Fecioara poate avea niște beneficii.

Balanţa o să aibă o casă partenerială activată și o casă a banilor de serviciu care pot veni mai fluent decât până acum.

Vărsătorul va avea Saturn în zodia lui și n-o să-l resimtă prea bine, dar va avea Jupiter în casa banilor.

Peștii vor avea Jupiter în zodia lor, în a doua parte a anului, în casa banilor.

Previziuni Neti Sandu 2022. Zodiile are vor avea noroc în dragoste

Fecioara

are şanse să se căsătorească.

Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Dar, atenţie! Nu este vorba despre o relaţie, ci despre căsătorie. În ceeea ce priveşte o relaţie, acolo lucrurile nu stau prea bine, e un mare pietroi.

Scorpionul poate să aibă în casa dragostei o combinație frumoasă, se poate îndrăgosti.

Pentru Săgetător, se întrevede la orizont o nouă dragoste.

Citeste si Horoscop 2022. Câţi bani poţi să câştigi anul viitor în funcţie de zodie. Zodia care se va scălda în noroc din ianuarie