Neti Sandu, dezvăluiri în premieră despre trecutul său amoros. Cine e bărbatul cu care a stat 10 ani

Neti Sandu și-a deschis sufletul şi a vorbit în premieră despre trecutul său amoros, dezvăluind anumite aspecte neștiute din viaţa sa.

13 dec. 2021, 14:22
Neti Sandu, dezvăluiri în premieră despre trecutul său amoros. Cine e bărbatul cu care a stat 10 ani

Neti Sandu, dezvăluiri în premieră despre trecutul său amoros. Cu toate că are o carieră de succes în televiziune, activând la Pro TV de mai bine de 25 de ani, puțini cunosc detalii din intimitatea vedetei.

Neti Sandu, dezvăluiri în premieră despre trecutul său amoros. Cine e bărbatul cu care a stat 10 ani

Neti Sandu a făcut mai multe dezvăluiri despre trecutul său, explicând situația sa amoroasă, la podcast-ul lui Horia Brenciu Astrologul și-a deschis sufletul în fața artistului, care a încercat să descopere și o altă latură a vedetei.

Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30: Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu!

„Eu nu vreau să stau cu cineva doar pentru că nu pot să stau singură. Aici e problema cu dependențele! Tu întâi trebuie să-ți rezolvi aceste dependențe și, dacă este loc să intre cineva în viața ta, să intre. Trebuie să fie o complementare. Eu văd o prietenie, o relație, eu altfel văd trăitul cu cineva. Nu cu ia și tu, fă și tu piața, da, se fac și astea, dar la alt nivel. E foarte greu să conviețuiești, în general. Dar am experimentat trăitul în doi. Mi-a plăcut. Am stat zece ani. Da. A fost așa cum am avut eu nevoie. Ideea este că trebuie să te completezi. Multe lucruri pe care le faci să fie admirate, aprobate de partener și tu să ai tot timpul ce să admiri”, a declarat Neti Sandu.

De ce nu şi-a întemeiat Neti Sandu o familie: „Nu se poate câtă vreme sunt la televizor și am notorietate”

Vedeta a dezvăluit şi de unde a apărut pasiunea pentru astrologie. „Eu nu am avut o ramură religioasă. Eu am o relație cu mine. Eu aici îl caut, am fost și eu la biserică. (…) Eu nu înțelegeam ce îmi spunea bunicul. El spunea următorul lucru: viața asta nu trebuie trăită pentru că există promisiunea de după. Eu nu înțelegeam. Am citit Biblia, am întrebat, am conspectat și tot așa. Eu nu înțelegeam în ce crede. Eu nu pricepeam. Atunci m-am apucat să citesc toată literatura universală, toată filosofia pământului. Apoi, când am văzut că nu mă mulțumesc nici cu parcurgerea tuturor filosofiilor acestui pământ, am zis că trebuie să caut altundeva”, a spus Neti Sandu.