De ce nu şi-a întemeiat Neti Sandu o familie: „Nu se poate câtă vreme sunt la televizor și am notorietate”

De ce nu şi-a întemeiat Neti Sandu o familie? Aceasta este întrebarea care se află pe buzele tuturor, iar prezentatoarea horoscopului de la Pro TV a oferit răspunsul. Nu consideră că a avut ghinion în dragoste, pur şi simplu a fost alegerea ei să rămână singură.

17 mart. 2021, 13:32
De ce nu şi-a întemeiat Neti Sandu o familie: „Nu se poate câtă vreme sunt la televizor și am notorietate”
Neti Sandu a mărturisit că a ales cariera, în defavoarea unei familii

De ce nu şi-a întemeiat Neti Sandu o familie. Vedeta a mărturisit că a ales cariera, în defavoarea unei familii. Din punct de vedere astrologic, „câtă vreme este în lumina reflectoarelor şi are notorietate, nu are sferă sentimentală”. Sunt nişte riscuri pe care nu vrea să şi le asume.

Citeşte şi: Neti Sandu a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Mai multe vedete Pro TV, testate pentru COVID-19

De ce nu şi-a întemeiat Neti Sandu o familie

Eu văd altfel lucrurile. Atunci când am fost părăsită, deja cunoșteam astrologie și știam foarte bine de la ce vine. Astrologic îmi explic și nu are legătură cu ghinionul. Așa cum faptul că nu am copii nu are legătură, iar, cu ghinionul – nu.

Sunt niște programe de viață pe care sigur poți să le schimbi, dar trebuie să fii atent și la consecințele care apar. Unii oameni au casa copiilor activată – atunci trebuie să facă copii, le iese ușor. Cine are contraindicații acolo și se străduie foarte mult se miră apoi că, de exemplu, nu se înțeleg deloc. Eu văd altfel lucrurile, și de aceea pot așa. Am avut norocul să pot să-mi înțeleg singurătatea.

Dacă e să vorbim strict din punct de vedere astrologic, eu câtă vreme sunt în lumina reflectoarelor, la televizor, și am notorietate, nu am sfera sentimentală, pentru că se face un fel de switch astrologic. În clipa în care nu mai sunt la TV, apare cineva (e ca și cum schimb mode-ul). Problema este cu vizibilitatea pe care o am și care poate să reapară în orice moment, iar riscul este să pierd relația, așa că eu nu mă grăbesc„, a declarat Neti Sandu pentru Viva.ro.

Neti Sandu: „Fiecare stilist a vrut să-mi schimbe tunsoarea”

Prezentatoarea de la Pro TV

și-a lăsat părul mai lung, însă, de fiecare dată, rezultatele nu au fost apreciate, iar acest lucru a făcut-o să revină la vechea coafură care a devenit un adevărat statement.

Da, am încercat să-mi schimb coafura. L-am lăsat și mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Și i-am spus: «Foarte bine, schimb-o, dar aș vrea să-mi stea mai bine. Dacă reușești să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord». La un moment dat, un stilist mi-a zis că părul trebuie filat și să vezi ce frumos o să stea și că trebuie neapărat mult mai fresh, mult mai diferit.

I-am dat voie și după aceea m-am întâlnit cu colegii și nu m-au recunoscut, dar nimeni nu a zis: «Îți stă mai bine, rămâi așa». Toată lumea a fost îngăduitoare cu mine. Filat și făcut altfel, cu o coafură într-o parte mă făceau un băiețel mai aspru așa. Ideea este că din cauza firului care este sticlos, el nu se poate așeza imediat. El face doar niște lucruri: dacă eu îl las pe linia lui și îl retez, el stă perfect. Dacă există o metodă ca eu să-l fac să stea perfect, de ce să fac să fie altfel?

Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine. Adică o să fie un păr lung, sticlos și care o să stea nemișcat… Nu, așa nu e bine. Doar părul în sine e splendid. Asta e povestea părului meu”, a declarat îndrăgita vedetă pentru revista VIVA!.