Neti Sandu, joc de glezne înainte de Euro 2024, previziuni fabuloase pentru Iordănescu jr: „Jupiter atunci intră în Gemeni, el are noroc. El este un port-bonheur, dar depinde şi de ceilalţi”

Mai este puțin până la Euro 2024 și deja au loc tot felul de previziuni în ceea ce privește reușitele echipei noastre la această competie de renume. În cadrul unei emisiuni online, Neti Sandu a făcut dezvăluiri despre parcursul echipei lui Edi Iordănescu, în funcție de zodia antrenorului. Un supercomputer pariază însă pe naţionala Angliei.

06 feb. 2024, 18:59
Neti Sandu, joc de glezne înainte de Euro 2024, previziuni fabuloase pentru Iordănescu jr: „Jupiter atunci intră în Gemeni, el are noroc. El este un port-bonheur, dar depinde şi de ceilalţi”

Neti Sandu a fost întrebată dacă Edi Iordănescu va avea noroc la Euro 2024 şi ce putem spera cu naționala României.  Prezentatorul a vrut să afle dacă Edi Iordănescu va avea noroc la una dintre cele mai așteptate competiții, ce poate trimite Naționala dintre în Campionatul Mondial ce va avea loc peste doi ani. Astfel, Neti Sandu a făcut dezvăluiri extrem de importante despre ce va urma, dar nu s-a aruncat în previziuni precise. România va juca în grupa E la Euro 2024, alături de Belgia, Slovacia şi câștigătoare play-off B din Liga Naţiunilor (semifinalele sunt Israel – Islanda şi Bosnia-Herţegovina – Ucraina).

S-a aflat adevărul despre părul lui Neti Sandu! Moment ireal trăit de prezentatoarea TV: „Eram la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr”

Celebrul astrolog a dezvăluit că 2024 este anul lui Edi Iordănescu, pentru că Gemeni intră în Jupiter chiar în iunie, luna în care va avea loc competiția. Astfel, consideră că celebrul antrenor va îndrepta echipa într-o direcție bună, dar depinde mult și de felul în care aceasta joacă.

Neti Sandu spune că Edi Iordănescu este un norocos în această perioadă, dar lucrurile nu depind decât de el. Astfel, dacă tricolorii își vor face treaba cum trebuie, astrele sunt și ele de partea lor.

 

„Jupiter atunci intră în Gemeni, el are noroc. El este un port-bonheur, vezi tu, depinde de toți ceilalți, îți dai seama. Contează cine dirijează toată treaba. Edi, vezi, cum a nimerit exact în momentul în care Jupiter este cel care îl propulsează și îl apără. Îl secondează, în protejează, e anul lui. Să fie cu baftă”, spune astrologul.

Un supercomputer a aflat câștigătoarea Euro 2024. Ce cotă are România

Într-un spectaculos bilanț al previziunilor pentru anul 2024, un supercomputer a analizat lumea sportului, anticipând câștigătorii la Euro 2024, Champions League, Europa League, Premier League, Wimbledon și Turul Franței.

România este printre echipele calificate la Euro 2024, după ce a impresionat în preliminarii terminând campania pe prima poziție, în fața Elveției și a Israelului. Formația pregătită de Edi Iordănescu are o cotă de  200 la câștigarea trofeului.

Potrivit analizei efectuate de supercomputer, Anglia este văzută ca favorită pentru a câștiga Euro 2024. Reprezentativa pregătită de Gareth Southgate se află într-o grupă cu Slovenia, Danemarca și Serbia.

Prognoza indică o posibilă eliminare a Franței în semifinale. De asemenea, supercomputerul a făcut estimări interesante pentru alte competiții importante. Arsenal este văzută ca o forță dominantă în anul 2024, cu previziuni de victorie atât în Champions League, cât și în Premier League.

În lumea tenisului, supercomputerul a anticipat o repetare a finalei de la Wimbledon din anul precedent. Tânărul talentat Carlos Alcaraz are o șansă de 34%, conform prognozelor de a câștiga din nou titlul la Wimbledon, depășindu-l Novak Djokovic, evaluat la 31%.

În ciclism, Danezul Jonas Vingegaard vizează al treilea său titlu consecutiv în Turul Franței în 2024. Având deja tricoul galben în 2022 și 2023, ciclistul în vârstă de 27 de ani este proiectat să obțină din nou victoria în acest an.

Grupă norocoasă pentru România la Euro 2024. Tricolorii vor întâlni Belgia, Slovacia şi una dintre Israel, Islanda, Bosnia şi Ucraina

În data de joi, 8 februarie, cu începere de la ora 19:00, la Paris, va avea loc tragera la sorți pentru grupele Ligii Națiunilor, ediția 2024/2025. În cadrul acestei ediții, România va fi repartizată în Liga C. Aceasta va fi a patra ediție a competiției Liga Națiunilor, un eveniment de prestigiu în cadrul fotbalului european. După ce echipa României a terminat pe ultimul loc în grupa sa, alături de Bosnia, Finlanda și Muntenegru, la ediția anterioară, aceasta a fost retrogradată și va concura în Liga C, așa cum s-a întâmplat și în sezonul inaugural al competiției, din 2018/2019.