S-a aflat adevărul despre părul lui Neti Sandu! Moment ireal trăit de prezentatoarea TV: „Eram la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr”

Neti Sandu este cunoscută de întreaga Românie, pentru predicțiile astrale cu care ne bucură în fiecare dimineață. Totuși, de ani de zile, pe internauți îi macină o întrebare: este sau nu real părul prezentatoarei? Ei bine, misterul a fost elucidat!

06 feb. 2024, 13:25

Poartă Neti Sandu perucă sau nu? Aceasta este întrebarea care continuă să circule și în prezent, după aproape trei decenii de la apariția celebrei vedete care ne oferă horoscopul zilnic la Pro TV. Neti Sandu a dorit să pună capăt definitiv acestui mister. De-a lungul timpului, astroloaga a fost adesea supusă unor teste sau presiuni din partea celor care își doreau să verifice autenticitatea podoabei sale capilare. Neti Sandu este una dintre cele mai stabile și apreciate prezențe de la Pro TV.

Citește și: Motivul pentru care Neti Sandu refuză, de 30 de ani, să plece de la Pro TV: „De la toate posturile am primit oferte”

Stilul său impecabil de a-și coafa părul a provocat mereu discuții aprinse. Prezentatoarea horoscopului de la Pro TV apare mereu cu părul aranjat impecabil, iar tunsoarea sa bob, pe care a adoptat-o încă de la începuturile sale în televiziune, este deja emblematică. Cu toate acestea, fanii vedetei s-au întrebat mereu dacă Neti recurge sau nu la o perucă pentru a menține pe ecran un aspect de revistă, cu o coafură fără cusur.

Nu de puține ori, vedeta Pro TV a fost confrontată cu această întrebare delicată, fie pe stradă, fie chiar în studio.

„Era o doamnă la coadă la cofetărie și a început să mă tragă de păr ca să vadă ea dacă e adevărat. Incredibil! Apoi, aveam un invitat în emisiune și, în loc să dăm mâna ca oamenii, el a înfipt mâna direct în părul meu! Păi, dacă v-am spus, oameni buni, că este părul meu natural, cum să nu mă credeți?!Doamne, dar m-am săturat efectiv! Oare ce-o fi în capul lor? Stau și mă gândesc, e ceva rău că-mi stă perfect părul, care e problema? El stă prea perfect ca să fie adevărat. Dar, poți să accepți totuși că este adevărat? E un păr adevărat! Eu de 30 de ani spun că e părul meu, s-a dovedit, am filmat cum mă spăl pe cap, cum îmi întinde părul coafeza mea de la Pro Tv”, a dezvăluit Neti Sandu, în podcastul „Luni seara”.

@craciun.tot.anul

Neti Sandu a venit la Podcastul Luni Seara și a vorbit, printre altele, despre oamenii care nu cred că acela este părul ei natural. #podcast #netisandu #luniseara #craciuntotanul #mihaicraciun #podcastclips

♬ original sound – Craciun tot anul

Vedeta Pro tv a dezvăluit care este secretul părului său „de păpușă”, pe care l-a îngrijit cu atenție și minuțiozitate încă din copilărie.

„Părul meu este ondulat natural. Când  eram mică, îmi amintesc că mama ne limpezea la păr cu apă de ploaie. Îl lăsam mai lung așa, dar se aranja foarte frumos. Sora mea a plecat în turneu în afară că juca baschet și ne-a adus un feohn, era ceva nou la vremea aceea. Și eu am descoperit că-mi pot întinde părul cu peria și cu acel feohn. Nu văzusem nicăieri, dar făceam la fel cum facem acum cu placa. Nu am folosit decât șampon și vopsea de păr, atunci când am început să albesc”, a mai povestit  vedeta Pro Tv.

„Acesta e marele secret al părului meu! L-am îngrijit tot timpul, știu să mi-l aranjez singură, știu să mă și tund singură.  Au încercat să-mi schimbe coafura, dar nu stă el altfel. Eu știu să il fac să stea disciplinat. Vine cineva și îmi spune: m-am  tuns ca dumneavoastră, dar stă ca un mop! Păi, și mie mi-ar sta tot ca un mop dacă nu l-aș peria și l-aș aranja tot timpul!”, a mai spus Neti Sandu.

Citește și: Neti Sandu a dezvăluit ce obiecte are mereu în geantă. „Întotdeauna, în toate gențile”