Neti Sandu, previziuni pentru 2022: Ce zodie are Soarele în Casa Banilor şi cine primeşte inelul

Cunoscutul astrolog de la PRO TV a făcut deja horoscopul pentru anul viitor, iar veştile nu sunt deloc rele pentru majoritatea zodiilor.

27 dec. 2021, 19:28
Neti Sandu, previziuni pentru 2022: Ce zodie are Soarele în Casa Banilor şi cine primeşte inelul

Anul 2022 se apropie, iar Neti Sandu ne-a spus la ce ne-am putea aștepta, în funcție de zodie. „Anul următor o să fie în două feluri. Cel care aduce evenimentul anului, Jupiter, va ajunge și în zodia Pești. El, de obicei, stă un an într-o zodie, dar în anul 2022 stă jumătate într-o zodie, în Pești, și jumătate în zodia Berbec. Asta înseamnă că nu vom avea o singură trăsătură a anului. (…) Vărsătorul o să aibă Jupiter în casa banilor. Taurul ar putea să facă niște investiții, în orice moment i se poate schimba viața. La dragoste, Balanța poate să aibă noroc la o căsătorie. Scorpionul se poate îndrăgosti. Fecioara se poate căsători, dacă vrea”, a declarat Neti Sandu la podcastul lui Măruţă.

Horoscop Neti Sandu 2022: Zodiile cu NOROC MARE în NOUL AN. Vibraţia numerologică a anului viitor

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Neti Sandu a povestit cum și-a început cariera de astrolog, dar a dezvăluit și faptul că se trezește în fiecare zi la 2 dimineața.

Motivul pentru care Neti Sandu nu-şi schimbă tunsoarea: „Dacă există o metodă ca eu să-mi fac părul să stea perfect, de ce să fac să fie altfel?”
Cea mai cunoscută realizatoare a rubricii Horoscop și-a început cariera în urmă cu 28 de ani. Până să aleagă această meserie, Neti Sandu a lucrat la bibliotecă. Toată lumea o cunoaște pe aceasta, fiind nelipsită în fiecare dimineață de pe micul ecran. În fiecare dimineață, Neti Sandu prezintă Horoscopul la PRO TV. „Din 1993 fac horoscoape, dar m-am apucat din 1990 să învăț. Până atunci, am lucrat la bibliotecă. Se terminase facultatea, mă plictisisem și voiam să învăț. Așa că m-am apucat de astrologie și s-a terminat cu bine. Cel mai grozav lucru e faptul că nu am avut senzația că vin la serviciu pentru că nu făceam nimic, știam asta. Era un hobby pe care îl practicam în fiecare zi, aceasta era natura serviciului. Au trecut mulți ani până m-am familiarizat cu sentimentul că sunt cunoscută. Prima dată nu aveam senzația de feedback, dar au venit operatorii cu bilețele din țară și îmi spuneau că am mulți fani în țară, erau saci de scrisori. Trebuia să gestionez toată situația asta. Nu m-am hotărât ușor, aveam 38 de ani și nu am crezut că mă vor păstra pentru că restul aveau vreo 18 ani, ei spuneau să vin să semneze contractul pentru emisiune. Am ajuns la terapie, era normal. M-am dus pentru că se acumulaseră multe lucruri și aveam nevoie de un tonus”, a declarat Neti Sandu.