Neti Sandu, motivul pentru care nu a avut copii: "Constat că era bine să fi avut, resimt că nu îi am"

Publicat: Joi, 24 Septembrie 2020 23:01 // Actualizat: Joi, 24 Septembrie 2020 23:01 // Sursa: romaniatv.net

Neti Sandu (61 ani) este o femeie împlinită din punct de vedere profesional, însă pe plan personal are un regret. Acela că nu a făcut copii. Acum, prezentatoarea de la Pro TV se bucură de nepoatele şi strănepoții săi, din partea surorii sale mai mari, Mari Kapelovies, cu care are o relaţie foarte apropiată.

"Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar, în tinerețe, nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut. Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic, a mărturisit îndrăgita vedetă pentru jurnaliștii revistei Unica.

Neti Sandu, previziuni astrale pentru 2021

Neti Sandu a vorbit despre felul în care astrele au prezis pandemia de coronavirus, care a început în martie 2020, dar şi despre ce ne aşteaptă în anul următor, 2021. Prezentatoarea mărturiseşte că trebuie să privim cu speranţă, deoarece în orice rău este şi ceva bun.

"Am putea să învățăm să fim mai eficienți, mai economi, mai reținuți, mai interiorizați, să ne focalizăm pe interiorul nostru, să-l explorăm mai mult, să ne lipsim de lucrurile care sunt de paradă, de fațadă! Și uite cum într-un an cu accent pe multiplicare, 2020, noi învățăm reducția 2020 - zerourile ne învață să tăiem din tumult. Adică avem 20+20, dar de fapt avem 2(0)+2(0)= adica 4.

Dar 22 e număr maestru! Și-l putem folosi ca pe un AS în mânecă și să câștigăm partida!

În continuare urmează o reașezare, cu eforturi și consum fizic, nervos și financiar ca să clădim ceva care să fie platforma de stabilitate! Sunt restanțe de care trebuie musai să scăpăm și să avem grijă să nu ne afecteze psihic, nervos! Marte retrogradează în Berbec - zodia capului și a sistemului nervos! Și va fi în opoziție cu Balanța - zodia căsniciei și a finanțelor! Să păstrăm echilibrul! Asta trebuie să facem!

Anul viitor Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, zodia României, și ar trebui să ne găsim rostul și locul!

Saturn va păși și el în Vărsător și, împreună cu Jupiter, va crea o altă normalitate, un alt modus vivendi! Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi alta! O să fim ceva mai flexibili!

Da! Trebuie privit cu speranță! În orice rău e și un bine! Trebuie doar să-l vezi!????", a declarat Neti Sandu pentru Protv.ro.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
neti sandu neti sandu horoscop neti sandu pro tv
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H