Netropolitan, „Facebook-ul” bogătaşilor. Intrarea costă 9000 de dolari

Netropolitan este o nouă reţea socială pentru oamenii foarte bogaţi. Ca să intri în club te costă 9.000 de dolari.

23 sept. 2014, 08:52
Netropolitan, „Facebook-ul” bogătaşilor. Intrarea costă 9000 de dolari

Netropolitan acceptă persoanele care au mai mulţi bani decât timp disponibil, scrie stiri.apropotv.ro. Alăturarea în reţea costă circa 9.000 de dolari de membru. Pe lângă această sumă mai este şi taxa de membru, plătită anual, care se ridică la 3.000 de dolari.

Citeşte şi Facebook se pregăteşte să-ţi schimbe din nou contul! Află la ce trebuie să te AŞTEPŢI

Preţul pare exorbitant luând în considerare faptul că reţele populare precum Facebook sau Twitter sunt gratuite. Totul pare o păcăleală, însă fondatorul Netropolitan, James Touchi-Peters ne asigură că este 100% adevărat.

„Netropolitan este un serviciu real şi cred că este nevoie de un public pentru acesta. Aici nu avem publicitate care să ne deranjeze”, spune Peters, 48 de ani, compozitor şi membru al Orchestrei Filarmonice din Minnesota. Ideea i-a venit atunci când a întâmpinat oarece probleme în relaţiile cu persoanele întâlnite online.

Citeşte şi FACEBOOK, schimbare radicală. Cum te va afecta

El dorea un mediu în care să se adune oamenii care pot vorbi despre pasiuni similare, experienţe de viaţă. Preţul exorbitant pentru membri atrage după sine păstrarea secretă a identitălilor acestora. Vârsta minimă de intrare în club este 21 de ani. Netropolitan nu este indexat pe Google.