Nevasta lui Cabral, show total, după ce a călcat strâmb

Prinsă în ofsaid, Andreea Ibacka a decis să le declare război poliţiştilor care au amendat-o şi să îi târască în faţa judecătorilor.

21 dec. 2016, 10:53
Nevasta lui Cabral, show total, după ce a călcat strâmb

Recent, soţia lui Cabral a deschis la Judecătoria Sectorului 4 un proces în care solicită anularea unui proces verbal de contravenţie primit la finele lunii septembrie, scrie spynews.ro. Andreea Ibacka susţine că a fost amendată pe nedrept, aşa că a solicitat desfiinţarea documentului şi a depus la dosar mai multe probe care îi susţin varianta. Primul termen nu a fost încă stabilit, cel mai probabil urmând să aibă loc în luna ianuarie a anului viitor.

Citeşte şi CABRAL, reacţie uluitoare după ce o femeie I-A JIGNIT SOŢIA

Într-un articol postat pe site-ul său, Andreea mărturisea că adoră să calce pedala acceleraţiei şi explica faptul că a trăit clipe de neuitat la volanul unor bolizi, pe un circuit de Formula 1.

„Valeleu, ar fi cazul sa constientizez ca m-am intors dintr-o calatorie de presa, virusata de niste motoare incredibil de puternice si de o tehnologie auto fabuloasa, pe care n-am sa le regasesc prea curand si la mine in garaj. Trecand peste faptul ca nici macar nu am unul. Un garaj, zic. (…) Unde mai pui ca am reusit sa iau suta in mai putin de 3 secunde si m-am bucurat de inertia care m-a lipit cu ceafa de tetiera ca un copil in mountain rousse? (…) In primul rand, n-am crezut vreodata c-o sa traiesc sa conduc un 911. Si totusi, am ajuns sa conduc un 911 pe circuit. (…) Atata adrenalina gramada nu experimentasem in viata mea… Ce nu mi-a placut? Vremea. Cineva ar fi putut da termostatul cu cateva grade mai sus. Poate in felul acesta, pe un asfalt uscat, as fi accelerat peste cei 200 km/ h atinsi pe circuit”, explica Andreea.