Nevasta lui Ilie Năstase, Ioana, și-a lăsat soțul ca să-și facă de cap în vacanță în Grecia. Nasty în culmea geloziei: „Nu am avut liniște deloc”

Nevasta lui Ilie Năstase a plecat în vacanță cu fetele în Grecia, iar pe soț l-a lăsat în urmă, sătulă de crizele de gelozie ale lui Nasty.

13 iul. 2021, 14:43
Nevasta lui Ilie Năstase, Ioana, și-a lăsat soțul ca să-și facă de cap în vacanță în Grecia. Nasty în culmea geloziei: „Nu am avut liniște deloc”

Nevasta lui Ilie Năstase, Ioana, a plecat în Grecia să-și facă de cap cu prietenele, iar pe soțul ei, cu 30 de ani mai în vârstă, l-a lăsat în urmă, sătulă de crizele de gelozie ale lui Nasty.

Tenismenul în vârstă de 75 de ani este conștient că are o soție frumoasă și mult mai tânără, care atrage constant privirile celorlalți bărbați. De aceea Nasty a început să fie gelos atunci când Ioana a plecat în vacanță fără el din cauză că programul lor nu s-a sincronizat.

Apetisanta soție a lui Năstase a povestit în cadrul unui interviu că Ilie nu-i dădea deloc pace în timpul vacanței în Grecia și o suna într-una pe video, pentru a se asigura că focoasa brunetă îi rămâne fidelă. Ioana Năstase a mai precizat că soțul ei s-a opus de la început plecării ei în vacanță, însoțită doar de prietene.

„Nu am avut liniște deloc pentru că Ilie nu a fost de acord să merg singură în această vacanță. Înainte să plec, m-a rugat să renunț, să nu plec fără el. A fost gelos, ca orice bărbat, și nu am scăpat nici când am ajuns, pentru că am fost conectați în permanență. Fie că mă aflam la plajă, la restaurant sau la shopping, soțul meu m-a sunat pe cameră să mă vadă. S-a bucurat și el să vadă peisajele superbe, chiar și virtual. Nu a avut de ce să își facă griji, pentru că e vorba de încredere, iar eu sunt un om fair-play”, a declarat Ioana Năstase pentru Click.

Nevasta lui Ilie Năstase. Cine este bărbatul care a sunat-o pe Ioana Simion

Motivul scandalului din casa lui Ilie Năstase. Se pare că totul ar fi pornit după ce Nick Rădoi, fostul iubit al Ioanei, a sunat-o pe aceasta de Sfântul Ion.

De Sfântul Ion, eu am sunat-o să-i fac o urare. Așa obișnuim să ne salutăm noi, de când ne-am despărțit.

Și eu cred că din cauza mea s-a ajuns la ceartă și violență între ei. Ilie are probleme cu trecutul Ioanei. Sunt convins că Năstase a început să vorbească despre trecutul ei

N-am să-i mai fac Ioanei nici o urare de acum înainte, pentru că e importantă căsnicia lor. Doresc ca Ilie Năstase să se trezească la realitate. Îmi pare rău că s-a ajuns ajuns la violență. Nu voi mai vorbi cu Ioana. Știu că ea suferă. Va suporta orice și va merge înainte. Va fi o soție devotată”, a spus Nick Rădoi, potrivit click.

Reamintim că, vineri seară, Ioana Năstase a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat autorităţile că fostul tenismen a bătut-o.

„Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru ProSport.