Nevasta lui Ilie Vonica ar putea rata ÎNMORMÂNTAREA VIDEO

Soţia milionarului sinucigaş ar putea să nu ajungă la înmormântarea soţului său. Procurorii au contestat decizia de eliberare a Ioanei Vonica sub control judiciar.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 13:34
Nevasta lui Ilie Vonica ar putea rata ÎNMORMÂNTAREA VIDEO

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, joi, cererea de eliberare din arest formulată de Ioana Vonica. Procurorii au făcut însă recurs, invocând faptul că, procedural, este imposibil ca Ioana Vonica să fie eliberată. Aceasta a fost arestată preventiv în dosarul reţetelor false, iar pentru o astfel de speţă nu este prevăzută eliberarea temporară.

Sicriul medicului Ilie Vonica a fost depus miercuri în capela cimitirului Bisericii din groapă. Ilie Vonica s-a aruncat marţi, de pe terasa casei sale din Sibiu, după care, în stare foarte gravă, a fost dus de o ambulanţă SMURD, la Spitalul Polisano, unde colegii săi au încercat în zadar să îl salveze. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica, în prezent arestată.

Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa, Ioana Vonica, va rămâne în închisoare, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor nouă persoane arestate în dosarul reţetelor false. În acest dosar, statul a fost prejudiciat cu 3,5 milioane de euro.