Nevasta lui Reghecampf, Anamaria Prodan, e la pământ! Vestea a căzut ca un trăsnet!

Ana trece prin clipe grele în aceste zile. Cel mai important agent de jucători nu îşi mai poate exercita meseria, după ce Federaţia Română de Fotbal i-a suspendat licenţa de agent FIFA.

RomaniaTV.net
18 nov. 2014, 10:54
Nevasta lui Reghecampf, Anamaria Prodan, e la pământ! Vestea a căzut ca un trăsnet!

Anamaria Prodan-Reghecampf, sotia fostului antrenor al Stelei si unul dintre cei mai importanti impresari din fotbalul romanesc, dupa ce a semnat contracte de reprezentare cu fotbalisti precum Sanmartean, Szukala, Papp, Bourceanu sau Pintilii, a primit o lovitura grea. 

Potrivit oficialilor FRF, citaţi de ziare.com, licenţa a fost suspendată pentru neplata asigurării de răspundere profesională, element obligatoriu în această profesie.

Anunţ DUREROS făcut de Anamaria Prodan

Soţia fostului antrenor al Stelei are sub contrac mai mulţi jucători importanţi, printre aceştia aflându-se Lucian Sânmărtean, Luckas Szukala, Dorin Rotariu sau Paul Papp.

Astfel, Anamaria Prodan are 3 luni la dispozitie pentru a isi putea redobandi licenta, in caz contrar riscand sa piarda toate contractele de reprezentare pe care le are.

Anamaria a mai semnat in ultimele luni contracte de reprezentare si cu cateva dintre talentele de viitor ale Stelei, Robert Valceanu, Razvan Gradinaru sau Alexandru Aldea. De asemenea, sotia lui Laurentiu Reghecampf colaboreaza cu jucatori de la mai multe formatii din campionatul intern.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, SUPER LOVITURĂ în America