Nevasta ucigaşului din supermarket, CEA MAI CĂUTATĂ FEMEIE din Franţa

Hayat Boumeddiene, o femeie de 26 de ani, cunocută ca fiind "nevasta" teroristului Amedy Coulibali care a ucis o femeie poliţist şi patru ostatici dintr-un supermarket, este o criminală "înarmată şi foarte periculoasă" care a reuşit să scape şi a devenit, la ora actuală, "cea mai căutată femeie din Franţa", scrie publicaţia Daily Mail.

09 ian. 2015, 21:48
Nevasta ucigaşului din supermarket, CEA MAI CĂUTATĂ FEMEIE din Franţa

Poliţia franceză este pe urmele „nevestei” teroristului Amedy Coulibaly şi a devenit „cea mai căutată femeie din Franţa, despre care autorităţile franceze au spus că este o femeie ” înarmată şi periculoasă”.
Hayat Boumeddiene are 26 de ani şi ar fi reuşit să scape atunci când poliţia i-a eliberat pe ostaticii din supermarmarket şi l-a ucis pe Coulibal.

Despre Hayat Boumeddiene se spune că s-ar fi „radicalizat” din cauza „masacrelor” pe care americanii le-au comis asupra unor „oameni nevinovaţi”. Coulibaly a fost ucis de comandoul antitero care i-a eliberat pe ostaticii luaţi de el în supermarketul evreiesc.

Hayat, care a purtat tot timpul vălul islamic, l-a aşteptat 5 ani pe Amedy să iasă din închisoare, unde ispăşea o pedeapsă pentru comiterea unui jaf armat. Ceio doi nu au făcut nicio ceremonie civilă legală în Franţa.

Fostă casieră îndoctrinată de un islamist

Hayat a fost casieră şi a renunţat la sluba sa în 2009, după ce l-a cunoscut pe Amedy. Atunci s-a hotărât să poarte vălul islamic şi să urmeze religia lui şi au făcut doar o căsătorie religioasă. „Când am văzut masacrul nevinovaţilor din Palestina, Irak, Cecenia, Afganistan şi din alte ţări ale lumii unde americanii au bombardat, atunci … cine sunt de fapt teroriştii?”… mărturisea ea odată.

Citeşte şi Declaraţii HALUCINANTE ale teroriştilor din Franţa, cu câteva ore înainte de a muri. Vezi cine îi comanda

Vecinii îi considerau ca fiind nişte oameni liniştiţi, respectuoşi şi normali, care nu dădeau de bănuit. Au mers chiar şi într-o vacanţă, în Malaezia. Dar în urmă cu o lună dispăruseră amândoi, dintr-o dată, iar acum, portretele lor sunt cunoscute în toată lumea, în numai câteva zile, după atentatele teroriste din Franţa.

Despre Coulibaly se crede că făcea parte dintr-o celulă a Al-Qaida care acţiona în Marea Britanie, prin intermediul extremistului jihadist Djamel Beghal, pe care cei doi în vizitaseră în repetate rânduri, în parcul moscheii dintr-un parc din Londra. Beghal fusese acuzat că era principalul organizator de recrutări în Europa ale viitorilor terorişti pentru reţeaua Al-Qaida, a lui Osama bin Laden.  Coulibaly îl cunoscuse în închisoare.

Nu este sigur dacă Hayaz Bumeddine se afla în supermnarţet cu „soţul ei” în momentul atacului sau dacă se afla în altă parte, pentru a comite la rândul ei un alt atentat. Cert este că femeia este, practic, de negăsit. Cel puţin deocamdată.