Declaraţii HALUCINANTE ale teroriştilor din Franţa, cu câteva ore înainte de a muri. Vezi cine îi comanda

Unul dintre teroriștii care au comis masacrul de miercuri de la Charlie Hebdo soldat cu 12 morți, Cherif Kouachi, a declarat că a fost trimis și finanțat de Al Qaida din Yemen, în timp ce autorul luării de ostatici vineri de la magazinul evreiesc din Paris a spus că se supune grupării radicale islamiste Statul Islamic.

09 ian. 2015, 20:17
Declaraţii HALUCINANTE ale teroriştilor din Franţa, cu câteva ore înainte de a muri. Vezi cine îi comanda

Teroristul Cherif Kouachi a sunat vineri dimineață la postul de televiziune francez BFMTV, imediat după ce, împreună cu fratele său Said, au luat un ostatic și s-au adăpostit într-o tipografie din localitatea Dammartin-en-Goële, la circa 20 km de aeroportul Roissy — Charles de Gaulle. Postul francez de televiziune a menționat că nu a difuzat acest mesaj deoarece nu a vrut să interfereze cu operațiunile forțelor de securitate, scrie Xinhua, citată de Agerpres.

Totodată, autorul luării de ostatici din magazinul evreiesc din Paris, Amedy Coulibaly, a sunat la același post de televiziune, cu puțin înainte de a fi ucis de forțele de intervenție, și a declarat că se supune ‘califului Statului Islamic’, Abu Bakr al Bagdadi.

Citeşte şi Cum a ajuns teroristul Cherif Kouachi din rapper, criminal. A apărut şi la TELEVIZIUNE VIDEO

Potrivit Xinhua, care citează informații difuzate de BFMTV, Coulibaly ar mai fi spus că luarea de ostatici de la Porte de Vincennes a fost ‘sincronizată’ cu operațiunea fraților Kouachi. ‘Ne-am sincronizat operațiunile. Am sincronizat doar începutul,… când au început la Charlie Hebdo, am început și eu cu ofițerii de poliție’, a spus Coulibaly.