Neveste de cursă lungă. Află în ce zodii s-au născut cele mai bune soţii

Un proverb binecunoscut spune ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica. Ei bine, e cat se poate de adevarat. Unele femei pot fi considerate sotii ideale si mame perfecte. Altele, din contra. Trebuie insa sa te orientezi dupa zodia lor.

18 oct. 2015, 10:53
Neveste de cursă lungă. Află în ce zodii s-au născut cele mai bune soţii

Iata care sunt femeile pe care merita sa le iei de nevasta daca vrei o casnicie lunga si fericita:

Rac

De departe, sotia perfecta e nascuta in zodia Rac. Are tot ce ii trebuie ca sa isi satisfaca sotul. E gospodina, gateste bine, e organizata, e mamoasa, mereu cu zambetul pe buze. Ii place stabilitatea in familie si ii place sa creeze o atmosfera incantatoare in casa. Are un instinct matern puternic, pe care si-l exerseaza pe sot pana sa aiba copii. Rolul de sotie o prinde de minune, e fermecata de ideea de a fi nevasta.

Pesti

Una dintre sotiile cu adevarat fermecatoare este femeia Pesti. Extrem de devotata sotului ei, pare mai intelegatoare ca orice alta nevasta. Face tot posibilul sa nu il supere, sa ii faca pe plac, ii face toate poftele, motiv pentru care se transforma de cele mai multe ori intr-o martira. Orice decizie ia in viata dupa ce se marita trebuie sa fie in conformitate cu dorintele sotului. Are nevoie in acelasi timp de protectia partenerului ei.

Citeste mai multe pe ele.ro