NEXT STAR 2015: O puştoiacă din Ucraina a cucerit juriul. VIDEO

CASTIGATOAREA NEXT STAR DE DUMINICA, 22 MARTIE 2015, ESTE EMILY MOSKALENKO, O MICUTA GIMNASTA SI DANSATOARE LA BARA CARE S-A DOVEDIT A FI PERFECTA. Emily Moskalenko are 8 ani si este din Ucraina. Micuta mulatra a facut un show de exceptie la NEXT STAR, iar dansul cu care a reusit sa dea pe spate atat membrii juriului, cat si publicul, au facut-o castigatoarea NEXT STAR, editia de duminica, 22 martie.

RomaniaTV.net
23 mart. 2015, 09:01

NEXT STAR 2015: Nimeni nu se astepta la un dans atat de complet si mai ales perfect. „Felicitări, Emily, ai câștigat ediția și mergi în finala NEXT STAR„, i-au spus membrii juriului. Iar premiul care a facut-o castigatoarea NEXT STAR a fost pe masura momentului de dans la bara, care a fost cu adevarat unic.

NEXT STAR 2015: Emily Moskalenko a câştigat si nimeni nu a fost surprins de decizia juriului NEXT STAR.

NEXT STAR 2015: Fără îndoială, a fost cel mai spectaculos moment din această ediţie a emisiunii NEXT STAR. Show-ul pregătit de Emily Moskalenko a reuşit să uimească juriul şi să ridice lumea în picioare.

NEXT STAR 2015: Emily Mosklenko vine din Ucraina şi e pregătită să cucerească toată lumea. Mobilitatea sa ieşită din comun o ajută să facă mişcări la care alte persoane nici nu îndrăznesc să viseze.

NEXT STAR 2015: Frumoasa mulatră care a concurat la „Next Star” face sport de la vârsta de patru ani. Emily nu doar dansează spectaculos, dar are şi o poveste uluitoare de viaţă. Se antrenează la bară de aproape trei ani, iar la doar două luni, medicii i-au spus mamei ei că fetiţa “e prea mobilă şi că va fi invalidă”.

„La două luni medicul mi-a spus că e prea mobilă şi că riscă foarte mult. Dar a început să meargă normal şi să facă şpagatul de foarte mică. Era aruncată în sus şi nu îi era absolut deloc frică”, a mărturisit mama lui Emily, emoţionată, la „Next Star”.

Micuţa i-a povestit prezentatorului de la „Next Star”, Dan Negru, care e situaţia în ţara sa natală, Ucraina.
„Soldaţii merg pe stradă la noi, îi văd adeseori. Le-am scris scrisori militarilor, să se întoarcă vii şi nevătămaţi, iar Ucraina să învingă”, a explicat ea.
„La 8 ani, copiii scriu scroisori către Moş Crăciun, nu către soldaţi”, a comentat Connect-R.
„Am multe medalii şi cupe”, a mai dezvăluit Emily înainte de a executa un dans la bară absolut incredibil, la „Next Star”.