Neymar şi Nike au încheiat parteneriatul care îi lega de 15 ani

Fotbalistul brazilian Neymar, starul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, şi compania de echipament sportiv Nike au pus punct parterneriatului lor, care dura de 15 ani, a anunţat, sâmbătă, concernul american.

RomaniaTV.net
30 aug. 2020, 08:29
Neymar şi Nike au încheiat parteneriatul care îi lega de 15 ani

„Confirm că Neymar nu mai este sportivul Nike”, a spus Josh Benedek, un purtător de cuvânt al grupului, într-un comunicat, fără a furniza detalii.

Nike a semnat cu Neymar pe când acesta avea 13 ani şi nu intrase în echipa profesionistă a lui Santos, emblematicul club al lui Pele, din statul Sao Paulo, driblingurile sale de la acea vreme devenind celebre pe internet.

Conform presei, atacantul echipei Braziliei (28 ani) ar fi în tratative cu Puma, rivalul german al lui Nike.

Site-ul brazilian UOL a avansat varianta conform căreia Neymar şi Nike au eşuat în găsirea unui acord privind valoarea remuneraţiei jucătorului pentru reînnoirea contractului. Negocierile între agenţi şi compania americană intraseră în impas de mai multe luni.

Magazinul Forbes, care îl clasează pe Neymar pe locul 7 al celor mai bine plătite celebrităţi din lume, estimează veniturile sale pentru anul acesta la 95,5 milioane dolari, inclusiv contractele de sponsorizare.

Citeşte şi: Ianis Hagi a înscris pentru Glasgow Rangers în campionatul Scoţiei


loading...
Partenerii noștri