Nicholas Read, actorul pitic din Harry Potter, le-a arătat penisul unor mediciniste, în public

 Nicolas Read şi-a agitat fără ruşine penisul în faţa a două studente la Medicină, într-un tren care mergea spre Mancester. Actorul din Harry Potter a fotografiat-o pe una dintre studente în timp ce îşi manifesta dezaprobarea faţă de gestul lui şi i-a păstrat fotografia în telefonul său mobil. Read a primit pedeapsă cu închisoare, dar cu suspendare, magistraţii estimând că el ar fi un prizonier "vulnerabil".

RomaniaTV.net
13 iul. 2012, 20:59

Nicholas Read, care a jucat şi în Războiul Stelelor, şi în Harrry Potter, are 41 de ani şi este tatăl unui copil. El a scăpat de executarea pedepsei cun închisoarea pentru exhibiţionismul său, după ce şi-a recunoscut fapta, cu toate că este „recidivist”, aceasta fiind a doua oară când face aşa ceva.

Când a comiscel de-al doilea delict acum, el era deja în programul de tratament pentru delincvenţii sexuali. În ianuarie, el recunoscuse în faţa judecătorilor că a comis un delict asemănător, de data aceea, în faţa unei eleve de şcoală.

Procurorul Nicola Carroll a declarat că studentele în faţa cărora şi-a arătat penisul, „au fost speriate şi traumatizate” de gestul lui Read. faptele s-au petrecut în York, în timp ce trenul se îndrepta către Manchester.