Nici nu a divorțat de actualul soț și deja se gândește la căsătorie. Dana Roba vrea să facă marele pas alături de noul ei iubit, Beniamin: „El merită să stea la pușcărie și eu merit să îmi refac viața”

Dana Roba nu exclude o nouă căsnicie, după ce va divorța oficial de Daniel Balaciu, cel cu care este căsătorită de șapte ani și cu care are două fetițe.

17 aug. 2023, 10:28
Nici nu a divorțat de actualul soț și deja se gândește la căsătorie. Dana Roba vrea să facă marele pas alături de noul ei iubit, Beniamin: „El merită să stea la pușcărie și eu merit să îmi refac viața”
Dana Roba vrea să se recăsătorească după divorțul de Daniel

Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de bărbatul despre care credea că o să-i fie alături tot restul vieții. După tragicul eveniment, make-up artista a fost transportată de urgență la spital și trimisă direct în sala de operație, unde a fost supusă unei intervenții pe creier, care a durat nouă ore. Încă soțul ei, Daniel Balaciu, se află în spatele gratiilor.

Citește și: Dana Roba confirmă relația cu Beniamin, la două luni după ce a fost agresată de fostul soț: „Da, este noul meu iubit. M-a cucerit la spital”

Vedeta a reușit să se recupereze și și-a refăcut viața, având sprijinul noul ei iubit, Beniamin. Aceasta nu exclude să se recăsătorească, dar așteaptă să divorțeze de actualul soț.

„Aștept să divorțez! Actele de divorț sunt deja băgate dar de la 1 septembrie în colo o să se miște lucrurile pentru că acum este vacanța judecătorească. Sunt foarte fericită că am lucrat weekend-ul care a trecut de la 05.00 până la 19.00 seara, în timpul săptămânii sunt mai liberă.

O să am și weeekend-ul acesta programări și tot așa. Mă bucur foarte mult. În momentul de față sunt chiar ok . Dacă mă recăsătoresc după ce divorțez de Daniel? De ce să nu mă recăsătoresc? Dar nu știu dacă o să se întâmple sau nu! Asta trebuie să îl întrebați pe Beni”, a declarat Dana Roba pentru click.ro.

Make-up artista susține că Daniel Balaciu știe despre noua ei relație de la fratele său, dar acest lucru nu o deranjează, fiind convinsă că bărbatul va sta închis pentru mult timp.

„Daniel cu siguranță știe (de relație, n. red.) pentru că îi spune fratele lui totul. Dar nu mă interesează ce știe Daniel, mă interesează ce știe Dumnezeu. Eu nu am vrut să ajungem aici și, cu siguranță, nu ar fi existat chestia asta dacă el nu m-ar fi bătut așa.

Noi, dacă am fi divorțat pe cale amiabilă, și el rămânea în casă aveam toate șansele să ne împăcăm. Dar bătaia pe care mi-a dat-o m-a convins că el merită să stea la pușcărie și eu merit să  îmi refac viața”, a mai povestit Dana Roba.

Citește și: Dana Roba, noi imagini cu presupusul iubit. Cum au fost fotografiați cei doi: „S-a rugat pentru mine și viața mea”

Dacă totul va funcționa așa cum trebuie între ea și Beniamin, cei doi se vor căsători, pentru că ambii sunt pocăiți și nu se cuvine să formeze un cuplu în afara căsătoriei.

„Momentan suntem în stadiu de a ne cunoaște, vedem cu măritișul. Dacă va fi, se va întâmpla. Oricum, la noi, la pocăiți, nu ai voie să stai în curvie. Dacă se leagă relația, ne căsătorim. Dar procesul meu de divorț este pe rol, în septembrie începe”, a mai spus ea.