Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut: Ce obiecte „mai puţin obişnuite” lasă pasagerii în aeroport

London City Airport a publicat lista primelor zece obiecte "mai puţin obişnuite" uitate în aeroport. Dintre acestea nu lipsesc obiectele scumpe, de lux.

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 20:02
Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut: Ce obiecte „mai puţin obişnuite” lasă pasagerii în aeroport

Diamante, jucării sexuale, 50.000 de lire sterline cash şi chiar o proteză dentară se numără printre obiectele „mai puţin obişnuite” uitate din cauza neatenţiei prin London City Airport, al patrulea din capitala britanică, potrivit unei liste date publicităţii luni de acest aeroport, relatează EFE citată de Agerpres.

Aeroportul, situat la foarte mică distanţă de centrul Londrei, a dat publicităţii primele zece obiecte „mai puţin obişnuite” rătăcite de călătorii uituci şi care au ajuns la Biroul pentru obiecte pierdute.

Printre obiectele curioase figurează o geantă cu diamante, un ceas marca Rolex, cheile unui Porsche şi chiar un carnet cu cecuri semnate în alb. London City Airport menţionează, de asemenea, un ochi din sticlă şi un craniu fals.

La polul opus, pe lista celor „mai comune” obiecte uitate figurează iPad-uri, telefoane mobile şi laptopuri şi se pare că pasagerii au tendinţa de a uita foarte frecvent curele, umbrele sau pantofi.

Un alt obiect recuperat de acest aeroport şi înapoiat cu succes proprietarului a fost un premiu câştigat de un atlet olimpic britanic al cărui nume nu a fost dat publicităţii. Premiul avea gravat numele atletului, fapt pentru care a fost foarte uşor de înapoiat stăpânului său, potrivit unui responsabil al aeroportului, Darren Grover.