Nicia Arghir, vărul Simonei Halep, a fost ÎNMORMÂNTAT

Nicia Arghir a fost înmormântat, miercuri, după ce s-a sinucis, luni, în locuinţa părinţilor săi.

11 mart. 2015, 15:29
Nicia Arghir, vărul Simonei Halep, a fost ÎNMORMÂNTAT

Nicia Arghir, 29 de ani, a fost găsit spânzurat de bunica sa, luni după-amiază. Mama sa este soră cu mama Simonei Halep.

Citeşte şi: Clipe cumplite în familia Halep, după ce vărul sportivei a fost condus pe ultimul drum. Reacţia vedetei VIDEO

Nicia Arghir avea 29 de ani, absolvise Facultatea de Studii Economice din cadrul Universităţii Ovidius şi lucra ca instructor de tenis. Era cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc, făcându-şi astfel datorii foarte mari, inclusiv la cămătari. Cunoscuţii acestuia au menţionat că s-a mai trezit o dată la uşă cu „recuperatorii”, care îl presau să le returneze banii. Chiar în ziua de luni, 9 martie, Nicia Arghir a avut o discuţie cu familia despre aceste datorii.

Citeşte şi: SIMONA HALEP, mesaj CUTREMURĂTOR după sinuciderea vărului său

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a stabilit faptul că persoana în cauză era întinsă la sol în holul imobilului, în faţa uşii de acces, şi nu prezenta urme vizibile de violenţă. În zona gâtului cadavrul prezenta urme specifice de spânzurare. Cadavrul a fost depus la Morga Cimitirului Central, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. Anchetatorii au specificat că nu sunt sunt suspiciuni cu privire la decesul persoanei în cauză.

Nicia Arghir nu a lasat un bilet prin care sa isi justifice gestul. Vecini si apropiați ai familiei le-au spus anchetatorilor ca tanarul ar fi dat in patima jocurilor de noroc si ar fi strans datorii mari catre camatari. O vecina a tanarului a declarat ca, in contul unor datorii, camatarii i-ar fi luat masina lui Nicia Arghir.

Simona Halep se află, în această perioadă, în Statele Unite ale Americii, unde va participa la turneul de la Indian Wells. Ea a primit teribila veste în seara de luni.