Scandalos! Niciun vinovat în cazul copilului care s-a născut cu paralizie cerebrală din neglijenţa medicilor

Publicat: Vineri, 20 Decembrie 2013 11:15 // Actualizat: Vineri, 20 Decembrie 2013 11:15 // Sursa: romaniatv.net

Părinții lui Sebastian Lungu, băiețelul care s-a născut cu paralizie cerebrală pentru că mama lui a fost lăsată singură în sala de nașteri, au primit un răspuns halucinant. Comisia Superioară medico-legală a concluzionat că a fost o nefericită asociere de factori, care nu se poate explica. Asta deși rapoartele și anchetele făcute până acum arată că Sebastian a fost mutilat de neglijența unor medici și asistente.

Foto: legmed.ro

Toate bătăliile pe care părinţii lui Sebastian le-au dus timp de aproape şapte ani cu statul român par a fi pierdute, deşi rapoartele şi expertizele efectuate până acum arată un singur lucru, că vinovaţi de starea copilului sunt medicul curant, precum şi doctorii şi asistentele care au asistat la naştere, informează România TV.

Comisia superioară de la INML a spus că a fost vorba de o nefericită asociere de factori, ce nu poate fi explicată şi nicidecum de o culpă medicală. Nimeni nu se face vinovat de faptul că Sebastian s-a năcut cu o paralizie cerebrală, pentru că mama lui a fost lăsată nesupravegheată în sala de naşteri, iar copilul s-a axfisiat cu cordonul ombilical.

Decizia comisiei superioare a INML nu poate fi contestată, iar toate rapoartele au fost anulate. Părinţii copilului au cheltuit mii de euro cu tratamentul micuţului, bani care bu vor putea fi recuperaţi.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 dec 11:30
... Părinții lui Sebastian Lungu, băiețelul care s-a născut cu paralizie...
20 dec 11:20
...lăsată singură în sala de nașteri, au primit un răspuns halucinant. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
20 dec 11:20
...pentru că mama lui a fost lăsată singură în sala de nașteri, au primit un răspuns halucinant. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.7777
RON
10 Dec
noapte 0 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H