Nick Cave and The Bad Seeds cântă în premieră în România, marţi, la Rock the City

Publicat: Marţi, 19 Iunie 2018 08:09 // Actualizat: Marţi, 19 Iunie 2018 08:09 // Sursa: romaniatv.net

Nick Cave & The Bad Seeds cântă în premieră în România, marţi, în cadrul Rock the City, eveniment ce se desfăşoară până miercuri la Romexpo.

Foto: independent.ie

Nick Cave, pe numele adevărat Nicholas Edward Cave, este un artist rock australian, care şi-a început cariera în anii '70 alături de grupul Boy Next Door (nume schimbat ulterior în The Birthday Party).

În 1983, după destrămarea trupei The Birthday Party, Nick Cave îşi formează propriul grup, Nick Cave & The Bad Seeds, care şi-a propus să exploreze diverse genuri muzicale şi să iasă din tiparele clasice.

Împreună cu The Bad Seeds, Nick Cave a realizat 16 albume de studio şi patru albume live. În toată această perioadă a lansat un număr impresionant de hituri, toate intrate în topurile internaţionale.

Cel mai recent album, "Skeleton Tree", apărut în toamna lui 2016, i-a dat posibilitatea lui Nick Cave să revină pe scenă şi, anul acesta, să ajungă în premieră şi în România. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
concert nick cave Nick Cave Rock The City
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 iun 02:18
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Am fost rănită și inimă, când o mare problemă a avut loc în căsnicia mea acum șapte luni, între mine și soțul meu. atât de îngrozitor încât a dus cazul în instanță pentru divorț. el a spus că nu a vrut niciodată să stea cu mine din nou, și că nu mai mă iubește. Așa că a împrăștiat casa și mi-a făcut pe mine și pe copiii mei să treacă prin dureri severe. Am încercat toate mijloacele mele posibile să-l duc înapoi, după ce am cerșit mult, dar nu i-am făcut nici un folos. Și a confirmat că ia luat decizia și nu a vrut niciodată să mă vadă din nou. Deci într-o seară, când mă întorceam de la muncă, m-am întâlnit cu un vechi prieten al meu care mi-a cerut soțul. Așa că i-am explicat toate lucrurile, așa că mi-a spus că singurul mod în care îl pot aduce pe soțul meu înapoi este pentru a vizita o vrăjitoare, pentru că a lucrat cu adevărat și pentru el. Deci niciodată n-am crezut în vrajă, dar nu aveam altă alegere decât să-i urmez sfaturile. Apoi mi-a dat adresa de e-mail a vrăjitorului pe care la vizitat. [email protected] A doua zi dimineață, am trimis un e-mail la adresa pe care mi-a dat-o, iar vrăjitorul mi-a asigurat că îmi voi aduce soțul înapoi a doua zi. Ce afirmație uimitoare! N-am crezut, așa că a vorbit cu mine și mi-a spus tot ce trebuie să fac. Apoi în dimineața următoare, așa de surprinzător, soțul meu, care nu mi-a sunat în ultimele 7 luni, mi-a sunat să-mi spună că se întoarce. Atât de uimitor!! Așa sa întors în aceeași zi, cu o mulțime de dragoste și bucurie, și-a cerut scuze pentru greșeala lui și pentru durerea pe care mi-a provocat-o eu și copiii mei. Apoi, din acea zi, relația noastră era acum mai puternică decât a fost înainte, cu ajutorul unei vrăjitoare. Deci, vă voi sfătui acolo dacă aveți ogagakunta o problemă de contact, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta .. Trimiteți-l la: [email protected]
1
EUR
4.7612
RON
26 May
noapte 13 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H