Nico, suspectă de coronavirus. Cântăreaţa şi-a suspendat apariţiile publice

Nico se adaugă la lista din ce în ce mai mare de artişti suspecţi de coronavirus. Deoarece, în timpul unei emisiuni, cântăreaţa a intrat în contact cu o persoana infectată, a fost nevoită să-şi facă testul pentru COVID şi să se izoleze la domiciliu.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 15:38
Nico, suspectă de coronavirus. Cântăreaţa şi-a suspendat apariţiile publice

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, unde activează îndrăgita cântăreaţă. Conform anunţului, un spectacol care trebuia să aibă loc sâmbătă a fost suspendat, după ce Nico a intrat în izolare la domiciliu. 

Citeşte şi Adriana Trandafir, confirmată cu coronavirus

Echipa Teatrului „Toma Caragiu” precizează că testul efectuat de artistă pentru COVID-19 a ieşit negativ.

Stimaţi spectatori, din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert ‘Suflet pereche’ a fost suspendată.

Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a teatrului.

Conform sursei citate, contravaloarea biletelor va fi restituită.